Psykolosjen har opptak!

Under står info om opptak til hver av komitéene i psykolosjen, og andre psykologirelaterte verv!

Dette ønsker vi at skal være med i alle søknadene:

– Navn og alder

– Hvilket kull du går i

– Hvorfor du søker på dette vervet

– Hvorfor komitéen/gruppen skal velge akkurat deg

Verv i Psykolosjens hovedstyre, underkomitéer og undergrupper av Psykolosjen (Felles søknadsfrist søndag 5.september!):

Styrerookie (eksklusivt for kull 45): Er du bedre enn alle andre, men mangler anerkjennelsen og makten du vet du fortjener? Vi leter etter én fra kull 45 som kan komplettere vårt fantastiske styre! Som Styrerookie vil du få muligheten til å se hva linjeforeningsstyret har å by på, du vil fungere som bindeledd mellom linjeforeningen og kullet ditt og ikke minst vil du bli kjent med en sabla god gjeng med mennesker. Vi ser etter en engasjert og nysgjerrig person med stå-på-vilje, som tør å si meningen sin og som har lyst til å bidra til at alle losjens studenter skal få en best mulig studietid. Dersom du senere kan se for deg å søke verv i styret til generalforsamlingen, er Styrerookie et fantastisk springbrett – mange har gått rett fra rookie til leder på kun få måneder!

Send en mail til psykolosjen@gmail.com innen 5. september kl 23:59.

For mer info om Psykolosjenstyret kan du sjekke ut https://psykolosjen.com/about-2/

Arrangementkomitéen: Er du glad i å planlegge og arrangere festligheter? Synes du at studietiden skal bestå av mer enn bare lesing? Og sist, men ikke minst… Er du en kløpper med vaffeljernet? Da er vi komitéen for deg! Vi i arrkom vet at det sosiale livet utenfor studiene er viktig for en fin studenttilværelse, og jobber derfor med en rekke ulike arrangementer for Psykolosjens medlemmer. Vi er også opptatt av det sosiale innad i komitéen og arrkom er en herlig mulighet til å stifte vennskap på tvers av kullene!

Send en mail til arrkom.psykolosjen@gmail.com innen 5. september kl 23:59 hvis du synes dette hørtes fristende ut å ta del i!

Kielderen: Kielderen er Psykolosjen og Omegas sosiale møteplass på Moholt, og nå har du mulighet til å bli en del av gjengen som driver denne! Har du lyst til å jobbe bak kulissene til vår kjære kjeller? Ha muligheten til å påvirke hva som skjer der, lage quiz, oppgradere barkartet, servere drinker og shots til våre kjære gjester og stå vakt? Søk komité da vel! Eller ønsker du å være sosial i kjelleren, men ha et litt mindre verv enn i komité? Da er kjellercrew noe for deg!

Send en mail til psykokielderen@gmail.com innen 5. september kl 23:59.

For mer info om kjelleren kan du sjekke ut denne linken:

Kielderen opptak høst 2021

Fagkomitéen: Fagkom søker deg som gjerne tar på deg litt ansvar og vil jobbe for å gi profesjonsstudentene et godt klinisk tilbud utenfor studieløpet. Vi ser etter en som ønsker å finne nye arbeidsplasser til skyggedager, bistå på faglige arrangement som foredrag og workshops samt en kreativ sjel som har mange gode idéer til hvordan Fagkom kan promoteres. Å være med i fagkom innebærer ikke bare masse kontakter i arbeidslivet. Tidligere fagkommere har også blant annet fått muligheten til å arrangere skyggedager ut ifra egen interesse. De har forrang ved søking på trainee-stillinger etter endt verv og ellers tett kontakt med flere psykologer i Trondheim. Dersom du er interessert; send en liten søknad til psykolosjenfag@gmail.com innen 5. september kl 23:59.

Synapsen: Synapsen er vår kjære linjeforeningsavis! Dersom du har en liten skribent, fotograf, illustratør, designer eller noe helt annet i deg, er Synapsen vervet for deg! Her får du uttrykt og videreutviklet deg, og kan gjøre en forskjell i losjen. Vi er opptatt av å ha et godt sosialt miljø og har det alltid gøy på møter! Med fleksibel og selvbestemt arbeidsmengde og -tid blir avisa et verv som ikke stresser, men gir glede 🙂 Vi har et ønske om å utvide redaksjonen dette semesteret, så hvis du tror du kan bidra med noe – send en søknad til avis.psykolosjen@gmail.com! Det er selvsagt uforpliktende å komme på intervju, og der vil vervet beskrives nærmere 💙

Kontakt oss uansett gjerne på Synapsen på face (lik oss!!) eller avis.psykolosjen@gmail.com dersom du har spørsmål. Søknadsfrist 5. september kl 23:59

Sjekk ut tidligere utgaver av Synapsen på https://psykolosjen.com/avis/

Turapi: Turapi er Psykolosjens egen turgruppe som arrangerer varierte turer både i nærområdet samt lengre helgeturer. Vi har tidligere arrangert alt fra skitur og båltur til koietur, topptur og surfetur. Alle turene våre er åpne for alle som er med i Psykolosjen. Noen turer har påmelding, men på de fleste er det bare å møte opp! 

I turapi-styret kan du ha en spesifikk rolle som f.eks PR-ansvarlig eller økonomi-ansvarlig, men vi søker også såkalte «turapeuter», styremedlemmer som ikke har en spesifikk administrativ rolle, men som vil ha ekstra ansvar under turene våre. Send en mail til turapigruppa@gmail.com hvis du er interessert i vervet eller har noen spørsmål! Vi håper å høre fra deg!

Søknadsfrist 5. september kl 23:59.

Filmklubben: Filmklubben er et ganske fersk komité, og deg som søker har en gyllen mulighet til å påvirke hva filmklubben skal bli. Vi er foreløpig 5 personer i komitéen, men håper at andre filmelskere på studiet ønsker å bli med oss! Vi har ingen krav til deg som søker annet enn at du er nysgjerrig på film og ønsker å bli del av en gjeng som deler denne interessen. I tillegg til arrangementene våre ønsker vi også å ha et godt miljø innad i komitéen hvor vi møtes jevnlig for diverse filmrelaterte aktiviteter. Nå til høsten søker vi nye medlemmer, der arbeidsoppgavene omhandler å tilrettelegge for filmvisninger og arrangementer resten av psykolosjen kan melde seg på. I søknaden vil vi gjerne få et lite innblikk i hvem du er og hvorfor du ønsker å søke deg til filmklubben ❤ Søknadsfristen er 5/09 23:59 og vi håper akkurat DU vil søke! 

NB! Alle søkere vil bli tiltalt til intervju 🙂

Søknadsskjema finner du her: https://docs.google.com/forms/d/1qfOGl7pqqCo9PeQ79KrkwBFPeC03wo8PLXwZdmWKEqg/edit?fbclid=IwAR2CT8TgRsG5W0Q8GCsJB-dDNJvtQKt2765aWyRkyoN0GBPmBbEvpYyI40o

Kognitting: Er du en skapende sjel? Liker du å arbeide med hendene? Er du flink med masker? Eller har du bare et brennende ønske om å lære mer om den flotte kunsten kalt “håndarbeid”? Kognitting er Psykolosjens mest kreative gruppe for alle som har lyst til å være med og skape noe. Uansett om du har et gigantisk prosjekt på gang, eller bare vil henge med flotte folk i koselige omgivelser, er du hjertelig velkommen. Vi ønsker å legge til rette for at Losjens kreative sjeler møtes på kryss og tvers av kull – slik at vi kan dele vår kjærlighet for håndarbeid. Vi ønsker nye kreative sjeler som kan komme med kreative ideer til kreative aktiviteter og kurskvelder. Enten du har de store visjonene eller er mest gira på kakao på mormors mens du strikker din første lapp, er du hjertelig velkommen til å søke Losjens koseligste verv!

Har du noen spørsmål? Du kan ta kontakt på vår mail: kognitting@gmail.com 

Gleder oss masse til å høre fra nettopp deg!

Link til søknadsskjema: 

https://forms.gle/AZzxpxbCo4eNeoUi6

Søknadsfrist: 05. September

Andre verv som er relevante for deg: (NB! Her kan søknadsfristen være ulik for de ulike gruppene)

Norsk Psykologforening: Norsk Psykologforening (NPF) er sponsor av Psykolosjen, og fagforening for profesjonsstudenter og psykologer, samt en faglig forening og samfunnsaktør. Studentmedlemmer får blant annet gode bank- og forsikringsavtaler og juridisk bistand i lønnsforhandlinger.

Nylig har NPF blitt opprettet lokale studentlag for å kunne skape enda flere spennende arrangementer fremover. Vil du være med på å forme Psykologforeningens arbeid for og med studenter? Trondheim Studentlag søker nå nye studentlagsmedlemmer!

Vi tilbyr: Et sosialt og faglig miljø Organisasjon- og ledererfaring Spennende arrangementer

Vi søker: Engasjerte studenter som vi være med å skape et faglig og sosialt miljø

Send søknad til: Studentlagtrondheim@psykologforeningen.no

Se verveplakat under for mer informasjon:

POPS (Psykologistudenter Om Psyke og Sex): POPS er en organisasjon som har som mål å spre kunnskap om de psykologiske aspektene rundt seksualitet. POPS jobber for å være en sosial organisasjon, der man kan få både faglig og sosialt påfyll.

«Gjennom POPS har jeg fått gode studievenner, folk jeg kan henge med, lese med og snakke med om løst og fast. POPS gjorde det lettere for meg å bli kjent med andre mennesker på studiet, noe som var særlig avgjørende midt under en global pandemi. Det betydde mye for meg som kom til en ny by og ikke kjente så mange, at jeg kunne få være en del av noe og oppleve sosial tilhørighet.» Klikk på lenken under for søknadsskjema, bli en del av POPS-familien du også ❤️https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdgV4UZt5W…/viewform…

Søknadsfrist 5. september kl 23:59.

Ta gjerne kontakt på pops.trondheim@gmail.com dersom dere har spørsmål.

PUG (Psykologistudenter Uten Grenser): Ønsker du mer ut av psykologistudiet? Er du samfunnsengasjert, liker utfordringer og ser etter et meningsfylt verv? Vi arbeider for å øke psykologistudenters kulturelle kompetanse og kunnskap om hvordan psykologien kan brukes som verktøy i møte med dagens samfunnsutfordringer. Dette gjør vi gjennom å arrangere foredrag og workshops, påvirke instituttet faglig, sende studenter på praksisopphold, og stimulere til forskning blant studentene. Hvis du synes dette virker spennende er PUG noe for deg!

Send en søknad i skjemaet under, med informasjon om deg selv og motivasjon for å søke. Søknadsfrist 3. september kl 23:59 

trondheim@psykologistudenterutengrenser.no

Ta kontakt med PUG på facebook, stand eller i gangen dersom du lurer på noe!

Psykologirevyen: Psykologirevyen er en revy for alle som studerer psykologi ved NTNU. Hele høstsemesteret og starten av vårsemesteret møtes man i komitéene og jobber frem til forestillingene går av stabelen på ISAK i midten av februar. I en revy er det mange ulike egenskaper som trengs. Verv man kan stille til er kostyme-og rekvisitt, PR- og sosial, band, skuespill, teknikk og skrivegruppe. Det gjør ingenting om du aldri har skrevet en sketsj eller sydd et eneste sting. Så lenge du har lyst å være med, så vil vi ha deg med! Send en mail til psykologirevyen@gmail.com, med litt info om deg selv, hvilke verv du vil søke og litt om din motivasjon til å bidra.

Psykologidagene: Vil du være med å skape vårens kuleste psykologiarrangement? Da er et verv i Psykologidagene 2022 tingen for deg!

Psykologidagene er et tredagers psykologiarrangement fullspekket av foredrag, debatter, underholdning, mat og fest! Målet er å skape interesse for psykologi gjennom populærvitenskapelige foredrag og debatter. Tidligere har vi hatt foredragsholdere som Peder Kjøs, Finn Skårderud og May-Britt Moser. Vi skaper arrangementet sammen, og søker psykologistudenter fra både årsstudium, bachelor, master og profesjon til å samarbeide om neste års arrangement!

Vi søker fagansvarlige, organiseringsansvarlige, økonomiansvarlig, HR og PR. Send en mail til psykologidagene@gmail.com om hvorfor du vil være med og med prioriteringsliste over de tre stillingene du har mest lyst på. Søknadsfristen er søndag 5. september 23:59. Flere av ansvarsområdene vil bli delt mellom to personer og man kan derfor søke sammen som to venner eller søke alene:-)

Send oss gjerne en mail dersom du har noen spørsmål eller noe annet på hjertet<3 Hilsen Ada Wulfsberg og Christine Grønbech

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close