Vervene i Psykolosjenstyret

Her kommer en liten beskrivelse av vervene i Psykolosjenstyret. De ulike verene kan stilles på hvert år på generalforsamlingen i november!

Leder

Ledervervet er et spennende verv der du får jobbe tett med veldig flinke folk, og være med på å legge føringer for hvordan gruppen arbeider og hva de arbeider med. Viktige deler av rollen er å passe på at alle trives, at alle får komme til med sine meninger og bli hørt, at vi kommer frem til avgjørelser på møtene og at Psykolosjen møter behovene til sine medlemmer. Som leder er du også Psykolosjens ansikt og representant i en rekke situasjoner. Det kan anbefales å ha puslet litt med styrevirksomhet for å vite litt om møtegjennomføring, og at man har satt seg litt inn i aktuelle saker Psykolosjen tar seg av, men det er absolutt ikke noe krav. Dette er et verv du kommer til å sitte igjen med veldig mange gode erfaringer fra.

Nestleder/Økonomiansvarlig

Økonomiansvarlig og nestleder har ansvar for å sørge for og ha oversikt over linjeforeningens inntekter og utgifter. Hovedoppgavene er å føre regnskap og budsjett, betjene nettbank og sende søknader om økonomiske tilskudd. Nestledervervet krever at man bistår leder og stepper inn for leder når det trengs. Vervet krever ingen forkunnskaper og er helt overkommerlig så lenge man kan bruke en nettbank og klarer å ha et oversiktsblikk over økonomien. Det er langt i fra så skummelt som det høres ut som, og man får opplæring i det man måtte kunne!

Fagsjef

Som fagsjef får du ansvar for å gi studentene et enda bedre læringsutbytte. Dette gjør du ved å sikre gode foredragsholder, gi muligheten for bedriftspresentasjon og sender studentene på skyggedager. I tillegg til dette vil du styre fagkomité-skuta og sikre at alle vet hva og hvordan ting skal gjøres. Det er en unik mulighet til å bli kjent med mange psykologer og arbeidsplasser i byen og resten av Norge.

Arrkomsjef

Arrkomsjef er først og fremst leder av Arrkom. Sammen skaper vi magi på vaffellunsjer, Julegalla, Åretur, Vårfest og fellesarrangementer med andre linjeforeninger. Samtidig sitter man i styret og deltar i viktige diskusjoner om og for Psykolosjen. Vervet byr på rå ledererfaring, gode venner, hyggelige møter og sosialkvelder. Vervet gjør deg proff (-ere enn du var)!

Kjellersjef

Kjellersjefen har ansvar for å drifte Psykolosjens kjeller; dette innebærer å arrangere ulike arrangement, sørge for at kjellercrewet stiller på jobb og har det bra, og tar hånd om eventuelle saker forbundet med kjelleren. Kjellersjefen har også ansvar for sin egen komite, samt samarbeider tett med Omega sitt kjellerstyre.

Faddersjef

Faddersjefen har ansvar for at de to første ukene til det nye kullet blir så bra som mulig. Dette blir gjort gjennom planlegging på forhånd og passe på at man har et opplegg som kan friste alle og enhver. Arrangementene skal gjerne være 50% alkoholfrie og være med på å sikre at det blir en god sosial stemning i det nye kullet. Som faddersjef har man en del ansvar og god mulighet til å forme de to fadderukene etter sine ønsker.

PR-ansvarlig

Som PR-sjef har man ansvar for linjeforeningens ansikt utad. Det er et kreativt verv, hvor man lager plakater, bannere til facebook, instagrambilder og andre bilder man kan trenge. Det er ingen krav til programmer man må kunne, bare at man liker å lage bilder. Aller viktigst: PR-sjef er et veldig morsomt verv som man koser seg med, og kan sette sitt personlige preg på

Websjef

Web-Ansvarlig har ansvaret for drift av psykolosjen sin facebook side og psykolosjen.com. Det går mest ut på å ha kontroll over alt som skjer av posting/medlemmsforespørsler på facebook gruppen, men også å oppdatere nettsiden med informasjon og nyheter dersom det skjer noe nytt. Man må også hjelpe styret dersom det trengs teknisk assistanse!

Siste verv er et verv kun de som allerede sitter i styret kan stille til:

Styrepensjonist

Vervet er bra for de som vil være med i styret litt til, men gjerne vil redusere arbeidsmengden. Den viktigste arbeidsoppgaven er å kjenne til tradisjonene til linjeforeningen og prøve å passe på at styret følger det som har vært psykolosjens mål og hensikt. Viktig å kjenne til hva som har vært gjort før, så man vet hva som virker og ikke. Og greit å ha litt innsikt i de ulike vervene og kontakt med tidligere styrer for å bistå styret på best mulig måte.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close