Kielderkomitéen

Om kielderkomitéen

Kielderen skal være en sosial arena der man kan chille. Et avbrekk fra den stressende studiehverdagen. En edens hage der alt du trenger å bry deg om er om du blir tvunget til å synge Bohemian Rhapsody. Hver lørdag utenom eksamenstid holdes Kielderen åpent og alle over 18 er velkommen (husk leg!). Vi stiller med holywater-pong, singstar, musikken du vil høre og det beste av det billige.

For å drifte dette har vi en gjeng med fantastiske frivillige, nemlig crew og komitè, som begge står vakt på Kielderen. Disse får ikke betalt, så møt dem med et smil. Men det er et sosialt verv der det arrangeres både hytteturer og fester for medlemmene. Crewet er the MVPs for Kielderen. Som crew står man som vakt på Kielderen. Dette er ubetalt, men det er ikke slaveri av den grunn. Man får nemlig betalt i form av å få være del av en flott gjeng (evt. sekt, det kan diskuteres, men vi kan garantere at det ikke blir noe kool-aid) som finner på masse gøy sammen. Det er opptak for crew i både august og januar, men frykt ikke! Er ikke dette noe for deg så er Kielderens lokaler likevel åpent for leie for alle og enhver, så lenge vi har noen som kan stå. Komitéen møtes jevnlig for å planlegge arrangementer og driften av Kielderen. Hvis du vil føle deg viktigere enn alle andre er komité kanskje noe for deg. Det er også ideelt hvis du liker å lage god stemning (hvem gjør vel ikke det?!?).

I komitèen har vi nestleder, sosialansvarlig, PR-ansvarlig, crewansvarlig og flere gode potetstillinger. Om man har lyst til å stille som leder kan man gjøre dette på Psykolosjens generalforsamling 😉

Komitèen er også en glimrende mulighet til å bli bedre kjent med Omega, da tre fra komitèen har den gleden av å sitte i Kielderstyret med disse mattegeniene (som likevel klarer å bestille fatøl, i stedet for vanlig tuborg). I 2012 fikk Psykolosjen, som første linjeforening på Dragvoll, en egen kjeller på Moholt studentby som vi drev sammen med Hybrida. I 2015 måtte kjellerne stenges pga. brannsikkerhet og bomiljøet i studentbyen. I 2015 brant nemlig Omegakielderen ned etter et mikrobølgerelatert uhell. For å få vite mer kom på lørdagsåpnet og og observer den beryktede mikrobølgeovnen. Psykolosjen gikk i 2017 inn i et nytt kjellersamarbeid med ulykkesfuglen Omega (linjeforeningen for studenter ved Elsys, Elektronikk og Kybernetikk), nå med skjerpet brannsikkerhet og noe strengere skjenkelov. I 2018 åpnet vi en ny renovert, og la oss si også selvrenovert, kjeller. Siden profesjonsstudenter liker å late som om vi er bedre enn alle andre på Dragvoll er vi også den eneste linjeforeningen som deler kjeller med en linjeforening fra Gløshaugen.

Booking

Det er mulig å leie Kielderen til private arrangementer helt gratis! Booking gjør du gjennom å sende oss en mail eller sende en melding til Kieldersjefen. Kielderen har også anskaffet en SoundBox som leies ut veldig billig! SoundBoxen kan du leie via nettskjema under.

Bestill SoundBox

Adresse

Kielderen finner du på Herman Krags Veg 5 (se kart nedenfor).

Bildedryss

Sosiale medier

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close