Fagkomitéen

Om fagkomitéen

Fagkomiteen har et overordnet mål om å skape et tettere forhold mellom psykologstudenter og arbeidslivet ved å opprette kontakter, og inspirere studentene. Fagkom vil derfor tilby faglig klinisk påfyll, og gi studenter muligheten til å oppdage det brede spekter av muligheter innen psykologi. Som en del av dette arbeidet har vi fokus på å arrangere skyggedager, foredrag, workshops, samt å finne en profesjonsstudent til trainee-stillingen hvert skoleår. Dette skal gi studentene en mulighet til å få et innblikk i psykologyrket, og hva arbeidsplassene har å by på.

På grunn av pandemien har ikke Fagkom fått arrangert like mange aktiviteter og foredrag. Vi har heller ikke fått tilbudt skyggedager eller trainee-stillingen. Dette jobber vi med, og håper å få på plass igjen nå som pandemien ser ut til å roe seg. Fingers crossed! Det som skiller Fagkom fra andre liknende komiteer er at vi kun arrangerer for profesjonsstudenter, og at vi har klinisk rettede arrangementer og foredrag. Fagkom vil tilby arrangement som studentene ser behov for og er nysgjerrige og interesserte i.

Så hvis det er noe du har et brennende ønske om å lære mer om – for eksempel musikkterapi, mindfulness, emosjonsfokusert terapi, eller hva som helst, er det bare å ta kontakt på Facebook via Faglige Freud eller på e-post psykolosjenfag@gmail.com Vi har opptak på høsten, og på våren etter behov – gleder oss til å se deg på intervju!

Bildedryss

Sosiale medier

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close