Kjellerkomitéen

I 2012 fikk Psykolosjen, som første linjeforening på Campus Dragvoll, en egen kjeller på Moholt studentby. Kjellerne fungerte som sosiale møteplasser for linjeforeningenes medlemmer, og man kunne møtes til alt fra en rolig pils til fester med et noe høyere tempo. Vår gamle kjeller 33 ble drevet av underkomitéen kjellerstyret, med tilhørende kjellercrew sammen med våre samarbeidspartnere i Hybrida (linjeforeningen for ingeniørvitenskap og IKT).

I 2015 måtte kjellerne stenges pga. brannsikkerhet og bomiljøet i studentbyen. MEN, kjellerne skal gjenåpnes høsten 2018. Psykolosjen gikk i 2017 inn i et nytt kjellersamarbeid med Omega (Linjeforeningen for studenter ved Elsys, Elektronikk og Kybernetikk).

Kjellerkomitéen, som består av fem engasjerte sjeler fra kull 41, samt en engasjert sjel fra kull 40, har siden da jobbet tett sammen med Omegas kjellerkomité for å få til gjenåpning av kjelleren. Kjelleren skal bli et sosialt møtested hvor alle losjinger skal føle seg velkommen, enten det er full fest eller rolig spillkveld. I mars ble det også tatt opp crew, bestående av 18 festglade losjinger, som nå bidrar med oppussing og som blir å finne bak baren og som vakter når kjelleren åpner i august.

Før påske kom vi endelig i gang med oppussingen etter mye planlegging, så nå males og snekres det i Herman Krags vei 5 nesten døgnet rundt. Det blir karaokerom, dansegulv og kjellerstemning til tusen, så det er bare å glede seg til vi for første gang åpner kjelleren i fadderperioden! Kjellerkomitéen kan også skrive under på at Omega, som vi deler kjeller med, er en ordentlig bra gjeng som vi kommer til å få det mye moro med fremover.