Nåværende styre

På denne siden får du en oversikt over det nåværende styre og deres roller i Psykolosjen. Styret blir valgt på generalforsamling som vanligvis finner sted en gang i året, i november måned.


 
 
Vilde

Pontifex Maximus (Leder): Vilde Brødholt Vikene, kull 43

Hei på deg! Jeg heter Vilde, er 21 år og går i kull 43. Etter et år i fjorårets styre med rollen som faddersjef fristet det med nye utfordringer – og i 2021 har jeg gleden av å være leder for verdens flotteste linjeforening! Jeg kommer fra Tomter i Østfold, og hadde kanskje ikke forstått helt hvor dårlig rykte østfoldinger har før jeg kom til Trondheim by høsten 2019… Førsteåret mitt på psykologi var fylt med mange flotte nye mennesker, nye verv og mye moro, og takket være linjeforeningen fikk jeg en knallstart på studiet! 

Før jeg startet på psykologi hadde jeg et aldri så lite friår der jeg sjonglerte litt for mange deltidsjobber og reiste hit og dit. Jeg er nemlig utrolig glad i å gjøre lite koronavennlige ting, som det å dra på konsert, spille håndball, reise, og danse tett i tett på Klubben på Samfundet en fredagskveld. Når det ikke er mulig er det viktig å ha en aktiv linjeforening som steller i stand gode arrangementer innenfor de arbeidsrammene vi har, og det har jeg troa på at vi får til i 2021 også! Under fadderuka i fjor lærte vi at mulighetene fremdeles er mange, så lenge man klarer å tenke litt nytt. Jeg ser derfor optimistisk fram mot 2021, og tenker at med den fantastiske gjengen som Psykolosjen består av nå så kan det ikke bli annet enn bra! Dersom du har noe som helst på hjertet, så er det bare å ta kontakt! Du kan for eksempel sende en mail til psykolosjen@gmail.com, sende en melding på face til Psykolosjen linjeforening-brukeren, eller slå av en prat med meg på Dragvoll (frekventerer Rápido ca. hvert 15. minutt, så vet du hvor du bør lete;)) xoxo Vilde<3


Magnus

Dextrae Manus (Nestleder- og økonomiansvarlig): Magnus Clausen, kull 44 

Heihei, Magnus heter jeg! Jeg er 20 år, og befinner meg dermed akkurat på det punktet i livet hvor jeg tror alt jeg selv mener som oftest er smartest. Opphavsstedet mitt er Konnerud i Drammen, en by som i seg selv har gått fra “dritt” til “the shit”, mener ihvertfall jeg (og sikkert mange andre drammensere). Ellers gjør jeg som mange andre, prøver å holde meg aktiv og i form (uten å egentlig være i form), samtidig som jeg yter mitt beste for å oppnå egne drømmer (bli psykolog <33 og en middels OK fotballspiller, som passer best inn på et studentlag eller 6.divisjon). 

Som Dextrae Manus ønsker jeg først og fremst å holde kontrollen på økonomien, men også støtte vår store leder, Vilde, i alt hun måtte trenge (og ikke trenge) støtte i. Ettersom jeg nå er økonomiansvarlig satser jeg på å hente tilbake gamle realfagstakter, og kanskje hente inspirasjon til å holde like god kontroll på privatøkonomien som jeg skal på på Psykolosjen sin økonomi. I Psykolosjen er det viktig å både gi og ta, så forhåpentligvis smitter lysten på økonomisk kontroll over til å også gjelde meg selv til daglig. Dersom det kommer opp spørsmål om økonomi, Vilde ikke svarer på viktige spørsmål etter et par minutter eller lignende, er det bare å poppe opp på min Messenger, så skal jeg gjøre mitt beste på å få frem et innafor svar. Det gledes til å nå ta litt ansvar, så tiden som Dextrae Manus skal njutas. 


Venja

Tabellarius (PR-sjef): Venja Vågen, kull 44

Heyhey! Jeg heter Venja og er 23 (24 om ikke lenge!!) og er PR-sjef for psykolosjen. 2020 ble året da jeg endelig skulle komme inn på psykologi!! Etter et nødvendig år på sonans, og hele tre (litt mindre nødvendige) år på bachelor i statsvitenskap. Jeg kommer fra Sør-Odal, som ligger rett utenfor Kongsvinger. (Nei, ikke Kongsberg) Om du har sett Wunderland og Norske rednecks kjenner du nok igjen stedet:’)

På fritiden liker jeg å lese bøker, lage mat, drikke øl, se filmer og dokumentarer, høre på podcaster, sende lættis memes til venner og følge med på nyheter og hva som rører seg der ute i verden. Med andre ord bruker jeg mye tid på formidling, og det er dette jeg håper jeg kan bidra med i styret: formidle hva som foregår og hva som skal foregå i psykolosjen på en hensiktsmessig og kanskje litt artig måte. Føl deg fri til å ta kontakt med meg om du har ønsker eller ideer til promoteringen av den fine linjeforeninga vår!


Håkon

Nuntium (WEB-Sjef): Håkon Stenehjem, kull 43

Heisann! Mitt navn er Håkon, jeg er 21 år gammel og kommer fra Nesodden, aka Oslofjordens perle. Før jeg startet på psykologistudiet her i Trondheim ble jeg forvist til det kalde nord i et års tid for å tjene konge og fedreland, som antageligvis var siste gang jeg befant meg i et rom med overvekt av gutter. Selv om jeg ikke kan si jeg helt «fant meg selv» det året (leter fortsatt!), fant jeg veldig godt ut av hvordan man vasker do, en life skill jeg fremdeles benytter meg av en gang iblant. Og det er jo i og for seg det som blir rollen min som web-sjef også, å ta den digitale dobørsten fatt og rense opp i innleggene som sendes inn. Historien gjentar seg.

Halvbakte metaforer og dårlig skjult bitterhet til side, så ser jeg veldig fram til å være web-ansvarlig for psykolosjen i 2021! Til tross for min bakgrunn fra det som trolig er Norges mest hasjrøykende og minst vaksinerte kommune skal jeg forsøke å ikke fylle psykolosjen.com med alt for mye krystallhealing og konspirasjonsteorier om den kommende koronavaksinen, men heller spennende innblikk i hva vår kjære linjeforening driver med! Om du har tilbakemeldinger, spørsmål, eller rett og slett bare vil prate litt er det bare å sende en melding på facebook, eller huke tak i meg om vi skulle møtes. Jeg er som regel å finne i enten Dragvolls haller eller buldrehallen på Lade:)) 


Guro

Magister Liber (Fagsjef): Guro Melting Brauteset, kull 44

Heiheii:P Jeg heter Guro, er twentyone, og kommer fra TRONDHEIM<3. Jeg bestemte meg i siste liten for å starte på profesjonsstudiet i psykologi, og det ble knakende riktig for meg! FORDI jeg liker folk og jeg liker å snakke og jeg liker å snakke med folk:–) Før studier har jeg jobbet litt, og vært i forsvaret (men nei, jeg snakker ikke konstant om hvordan jeg “fant meg selv” i forsvaret, liker jeg å tro jf. bildet). Jeg har gitt opp prosjekt “finn meg selv” og prøver til gjengjeld å finne meningen med livet i denne pandemien:,-) hehe neida, jeg har det BRA

Okei, nå til det litt mindre filosofiske: Jeg liker å engasjere meg og å skape ting, derfor meldte jeg meg inn i fagkomitéen. Da får jeg bidratt med å samle studentene, og inspirere innen psykologiens maaange temaer gjennom foredrag, workshops, skyggedager og trainee-stilling (ikke med denne coronjaen da). Hvis du har noen ideer til faglige arrangementer eller andre innspill er det bare å ta kontakt med meg på facebook eller sende mail til psykolosjenfag@gmail.com. Ellers finner dere meg på dragis, eller ikke. 


Ada

Promus (Kieldersjef): Ada Wulfsberg, kull 44

Tjenäre! Mitt navn er Ada og jeg er en del av kull 44. 2001 var året verden var vitne til 3 store begivenheter; bryllupet til kronprins Haakon og Mette-Marit, den første Shrekfilmen rullet over kinolerretene og min fødsel. Siden den gang har jeg stort sett bodd i Oslo, før jeg fant frem til livets by og psykologi høsten 2020. 

Som ny student hadde jeg på forhånd hørt rykter om kjellerne på Moholt, og siktet meg inn i Kielderen til Psykolosjen. Komitéen er sammen med verdens beste crew den største gruppen i losjen, og med linjeforeningen Omega sørger vi for at Kielderen skal være den beste studentbaren i hele Trondheim<3 På Kielderen kan du møte medstudenter hver lørdag gjennom semesteret, og vi stiller også opp om du trenger et lokale til et privat arrangement. Om du skulle ha et spørsmål eller innspill til Kielderen er det bare å huke tak i meg eller slide into my dms på Facebook eller psykokielderen@gmail.com.


Ingeborg

Dominus Ludus (Arrkomsjef): Ingeborg Katrine Saatvedt, Kull 43

Yihaaa friends! Jeg heter Ingeborg, er 97-modell og går kull 43. Jeg kommer fra ingen ringere enn Bæaerum, stedet der alle har basseng i hagen, DP drikkes daglig og 90% uteksamineres fra BI,  jus UiB/UiO (IKKE UiT/Lillehammer eller Stavanger), NHH eller i sjeldnere tilfeller, medisin. Derimot er jeg nok den sorte fåren i Bærums velstelte saueflokk, da jeg kun tikker én av disse kriteriene (en kort jus-karriere i 6 måneder.) 

Psykologistudiet har gitt meg muligheten til å bli kjent med en stor andel fine, varme mennesker med svært høy EQ. Dermed har jeg lyst til å gi tilbake ved å videreføre tradisjonsfylte arrangementer som ball og gjennomføre diverse mindre arrangementer som suit yourself/Psykoloski. I “annerledes-året” må vi tenke nytt, spesielt når det kommer til større ansamlinger av mennesker og avstand. Jeg har troen på at Arrkom klarer å løse dette på en fiffig måte… så langt ❤ regjeringen og Bent Høie lar oss ❤ . Om du sitter på en brilliant festidé synes jeg at du skal ta kontakt snarest, enten til Prty Pavlov eller til meg. Xxx


Ida

Nutrix (Faddersjef): Ida Marie Grefsgård Mannsverk, Kull 44

Halla folkens! Jeg heter Ida, går kull 44, og kommer fra Oslo. Etter et halvt år som rookie i styret, kjente jeg et kall etter nye utfordringer og nytt ansvar. Jeg er 19 år gammel, og kan fortsatt ingenting, men har masse viljestyrke og ønske om å lære mer om livet. Drømmen min er en sinnsyk fadderuke for kull 45, hvor vi skal danse ned i solnedgangen. Vi får derimot se hva som skjer, og jeg lover dere at jeg skal være forberedt på alt. Jeg er glad i fest og morro, men har også en gammel dame i meg som er alt for glad i å hekle. Derfor kan fadderuka bli morsom for både store og små! 

Jeg er veldig opptatt av at alle som starter på psykologi skal få en varm og god velkomst. Det er viktig at man føler seg velkommen, trygg og ivaretatt. Dette håper jeg preger fadderuka 2021. Om du har noen spørsmål angående fadderuka eller fadderkom, så huk gjerne tak i meg eller send en mail til psykolosjenfadder@gmail.com


Arabi Minimus (Rookie): Arabi Suntharalingam, kull 45

Hei alle! Jeg heter Arabi, er 22 år og går i kull 45! Jeg kommer fra Bærum, eller «et lite område i Akershus» som jeg liker å si på vors for å unngå stigma, som Ingeborg forøvrig rettferdiggjør i bioen sin (takk for utleveringen) ❤ Til studieveileder på vgs sin store fortvilelse ble det ikke hverken Jus, NHH eller NTNU ingeniør på meg, men sier meg rimelig!!! fornøyd med psykologi og.

Før jeg begynte på profesjon gikk jeg 2 år av en bachelor i psykologi her i Trondheim, og var en av de håpefulle i kull 45 som tenkte å kullhoppe – før den muligheten ble knabbet fra oss i år 🙂 men det er ikke noe stressszz for nå er jeg så heldig med å være det ferskeste medlemmet i dette herlige styret, i stillingen som styrerookie, og får brukt tiden min på andre gøyale ting istedet!

Som rookie fungerer jeg som alt-mulig-mann/bindeledd mellom kull 45 og det nåværende styret – så gjerne gi meg en lyd om du har noen tanker om/ideer til styret som du vil formidle ekstremt lavterskelt❤️ I’m your guy. Jeg ser veldig lyst på det kommende studieåret nå som Norge åpner seg igjen, og gleder meg ekstremt til å bli godt kjent med resten av psykolosjen på alle kommende arrangementer💫 Du finner meg dansende i Klubben på Samf. Du finner meg egentlig ikke på Dragvoll, men nå som NTNUs beste linjeforening holder til der kan det hende at dette endrer seg. Vi ses! 😇