Nåværende styre

På denne siden får du en oversikt over det nåværende styre og deres roller i Psykolosjen. Styret blir valgt på generalforsamling som vanligvis finner sted en gang i året, i november måned.

633A97C9-6D75-40B7-A763-50542F35FE25.jpeg
Psykolosjenstyret 2019!

Screenshot 2019-04-29 at 21.07.24Pontifex Maximus (Leder): Marte Solheim, kull 41

Jeg heter Marte, er 23 år gammel og kommer fra Levanger aka. «Slow City». I 2017 kom jeg endelig inn på psykologi profesjon, og var fra starten innstilt på å engasjere meg i linjeforeningen. Etter å ha vært arrkomsjef i 2018 innså jeg at jeg hadde lyst til å bidra på enda flere områder. Vi har så utrolig mange initiativrike og engasjerte folk i linjeforeninga, som er fulle gode ideer som burde støttes og settes ut i live! 

Jeg håper at vi i styret kan bidra til at studietiden blir enda litt bedre for våre studenter, blant annet ved å tilby spennende faglige arrangementer, samlende sosiale arrangementer, sportslige tilbud gjennom våre idrettslag og mye annet (som dere forøvrig kan lese mer om andre steder på vår hjemmeside). 

Te slutt vil æ bare ønske aille ei guillegod studietid. Gooood helg!

 

Screenshot 2019-04-29 at 21.18.40.pngNuntium (WEB-Sjef):  Sivert Havnen, kull 41

Eg heiter Sivert, går kull 41, og kjem frå vestlandsmetropolen Førde, byen som i 2007 vart kåra til Noregs styggaste av Dagens Næringsliv sine lesarar. Å vekse opp i eit såpass estetisk utfordra miljø, har sjølvsagt påverka meg, og måten eg trer fram på i dag, ber om orsaking for dette. Eg vart fødd i oksens år, nærare bestemt 1997, og har hatt eitt “kose-år” mellom vidaregåande og då eg starta på psykologi. det året studerte eg bygg og miljøteknikk på den berykta Gløshaugen. Eg er Web-ansvarleg i Psykolosjen, og har mellom anna ansvaret for denne utruleg feite nettsida. Elles er med på å auke kjønnsbalansen i styret, samt å auke nynorskandelen. Dersom du lurer på noko angåande kva eg kan hjelpe til med, har ris eller ros, eller om du berre vil slå av en prat, må du ikkje nøle med å ta kontakt. Det enklaste er nok å kontakte meg på Facebook, men det er sjølvsagt berre å huke tak i meg, om du ser ein litt småforvirra vestlending vandrande på Dragvoll.

Screenshot 2019-04-29 at 21.24.01.pngMagister Liber (Fagsjef): Aparna Malin Thilliampalam, kull 39

Jeg heter Aparna, går i kull 39 og kommer fra Oslo. Da jeg begynte i Fagkom, syntes jeg det var utrolig gøy å sitte i en komité som jobber for å gi mer klinisk faglig påfyll. Etter 1 år i komitéen, fikk jeg muligheten til å stille som Fagsjef høsten 2017, og æren av å sitte et år til. Det har vært utrolig spennende å få sette sitt preg på Fagkom. Synlighet har vært en stor utfordring, og det er noe jeg som Fagsjef aktivt vil jobbe for. Jeg vil forsøke å gi alle studentene på profesjon et tilbud utenfor det studiet tilbyr. Vi arrangerer skyggedager og workshops, men har også to aktive trainee-stillinger. Har du noen ideer til andre faglige tilbud, er det bare å ta kontakt! Jeg er åpen for ideer og innspill, så send Faglige Freud en melding på fb eller en mail til psykolosjenfag@gmail.com. Skulle det være noe annet, kan du alltids huke tak i meg i gangen på Psykologisk institutt.

Screenshot 2019-04-29 at 21.25.43.pngPromus (Kjellersjef): Elisabeth Carlsson, kull 41

Jeg heter Elisabeth, er 21 år og kommer fra Stavanger. Før jeg begynte på profesjonsstudiet i psykologi høsten 2017 hadde jeg et “friår” hvor jeg studerte fransk i byen Montpellier i Sør-Frankrike. 
Da stillingen som kjellersjef ble lyst ut ble jeg med en gang gira! Dette var noe jeg ville være med på! Kjellerne er sosiale møteplasser på Moholt som Psykolosjen og andre linjeforeninger leier av SiT. Som kjellersjef er jeg leder av en herlig komité og crew og sammen er det vi som har ansvaret for driften av kjelleren. 
Vi deler kjeller med linjeforeningen for kybernetikk & robotikk og elektronisk systemdesign & innovasjon, Omega. Derfor kommer vi til å ha felles arrangementer sammen med dem i tillegg til våre egne. Vi har faste åpningstider lørdager 19.30-24.00, og da er det åpent for alle. I tillegg kan man bruke kjelleren til interne arrangement for komitéer eller til å feire bursdagen sin som privatperson. 
Hvis noen har spørsmål eller tilbakemeldinger angående kjelleren er det bare å sende en mail til psykokielderen@gmail.com

Screenshot 2019-04-29 at 21.27.00.pngDominus Ludos (Arrangementansvarlig): Hanna Leonardsen Maanum, kull 42

Jeg heter Hanna, går kull 42 til tross for at jeg kom til verden 19. april 1995 på Bærum Sykehus. Før jeg begynte på psykologi har jeg drevet med mye forskjellig, deriblant svingt med hammeren på Bygg-og miljøteknikk på Gløs. Fant heldigvis fort ut at det eneste jeg likte ved dette studiet var ordet miljø – og det er nettopp det jeg brenner for. Et morsomt, sosialt og inkluderende miljø blant losjens medlemmer! Dette kommer godt med som grunnlag for stillingen min i Psykolosjen som leder for den fine arrangementskomiteen. Vi steller i stand alt det gøye som foregår i løpet av året og sørger for at alle medlemmene får muligheten til å gjøre noe sosialt fra tid til annen utover å dykke ned i pensumbøkene. Dette innebærer alt fra store (eks den årlige julegallaen) til mindre lavterskel arrangementer (som vaffellunsjene). For meg er det veldig viktig at studietiden skal handle om mer enn å lese – å skape minner og stifte gode vennskap er vel så viktig<3 

Hvis du lurer på når neste anledning er til å nyte en nystekt vaffel på Dragvoll, dra på temafest med andre losjinger eller endelig få bruk for galla-antrekket ditt er det bare å huke tak i meg i gangene på Dragvoll, sende en melding til Prty Pavlov på Facebook eller en mail til arrkom.psykolosjen@hotmail.com.

Screenshot 2019-04-29 at 21.30.03.pngSeniorem (Styreveteran): Didrik Jeppesen Berg-Hansen, kull 41

Jeg heter Didrik, og kommer fra Bodø. Etter mye om og men bestemte jeg meg i 2016 for å bli psykolog. Tidligere har jeg blant annet fullført en bachelor i psykologi, studert idrettsvitenskap og arbeidet som assistent/vikarlærer på barneskole. Høsten 2017 kunne jeg ivrig starte på profesjonsstudiet i psykologi.

Som ærverdig Seniorem tar jeg med meg erfaringene jeg har plukket opp både som Minimus og Dextrae Manus, og bruker dem til å hjelpe resten av styret der det skal være behov. 

Ellers kan det være at du ser meg i gangene på Dragvoll fra tid til annen. Da er det bare å komme bort for å si hei! Selv om jeg går i kull 41 tar jeg en del fag sammen med eldre kull, så sannsynligheten for å treffe på meg er relativt stor!

Anniken.pngTabellarius (PR-ansvarlig): Anniken Tviberg, kull 41

Hei kjære blogg-leser! Jeg heter Anniken og er Psykolosjens PR-sjef. Jobben min handler først og fremst om å fikse bilder til store og små hendelser knyttet til vårt elskede studium. Målet mitt med verkene er at de kommuniserer tydelig, men egentlig streber jeg også etter at folk bruker tid på å tolke dem, få belyst saker jeg finner aktuelle/viktige/vittige, og å bruke subtil humor som ingen forstår. Ellers prøver jeg som best jeg kan å leve opp til mitt store forbilde Samantha Jones. Har du spørsmål rundt et bilde du ikke skjønte, eller innspill til neste bilde? Lykke til med å finne meg på Dragvoll.

mari.jpg

Nutrix (Faddersjef): Mari Kristine Knudsen Østlie, kull 42

Hei hopp mitt navn er Mari! Jeg er en 21 år gammel jente fra Smestad, verdens navle. Jeg er så unik at jeg gikk på folkehøyskole, der jeg ble stemplet som skolens løk. Jeg er også ekspert på gnagsår selv om det er irrelevant i min stilling som faddersjef. Ellers er jeg glad i å være ute, enten om det er på ski eller under en palme på Rhodos. I styret er jeg faddersjef! Fadderukene er knyttet til mange forventinger, og for mange er den første tiden i ny by. Jeg var lite kjent med Trondheim da jeg begynte høsten 2018, men de første ukene fikk meg til å føle meg trygg og det var lett finne sin plass. Jeg har ingen erfaring med å være i styrer eller som fadder, men jeg liker å organisere og er ganske god på tull. Aller helst vil jeg skape en morsom og inkluderende start på et langt løp for kull 43. Det er bare å kontakte meg hvis du skulle ha innvendinger eller spørsmål om fadderuka. Du kan nå meg på mail: psykolosjen@gmail.com

Dextrae Manus (Nestleder- og økonomiansvarlig): Mari Lillejord, kull 42