Nåværende styre

På denne siden får du en oversikt over det nåværende styre og deres roller i Psykolosjen. Styret blir valgt på generalforsamling som vanligvis finner sted en gang i året, i november måned.


83513314_488150632124471_3485152749937491968_n.jpgPontifex Maximus (Leder): Magnus Nygaard, kull 43

Hallais! Æ hete Magnus, e 24 år og går i kull 43. Æ e så heldig at æ kjem fra verdens vakreste by – Trondheim – og æ e naturligvis særdeles stolt over det. Som styrets eneste lokale bygutt, e æ lidenskapelig opptatt av å løft frem den vakre Trondheimsdialekta, og æ gjør således intet unntak i den bioen her. Før æ omsider begynt på profesjonsstudiet har æ blant anna hatt to jobbår og tatt et årsstudium i psykologi i Tromsø – Nordens Paris. Med til historien høre også et år på Sonans, med litt for mang tima på Trondheims svetteste lesesal.

Et halvår som rookie i fjorårets Psykolosjenstyre ga mersmak. I år får æ gleden og æren av å led et nytt og flott styre, med en nydelig gjeng engasjerte og sprudlende menneska. Æ håpe styret vårt kan bidra til å gjør studietida vår enda bedre, med en kombinasjon av faglige arrangementa og muligheta, sosiale happenings og mulighet til sportslig eller kreativ utfoldelse i en eller flere av losjens mange undergruppa. Om du ser mæ vandrende rundt i drivhuset Dragvoll e det bare å ta kontakt, det vær sæ for å diskuter styrerelevant tematikk eller rett og slett bare prat skit. XOXO.

119996939_3410376389007854_3531253956921379003_n-3Minimus (Rookie): Ida Marie Mannsverk, kull 44

Halla! Jeg heter Ida og går kull 44. Jeg er født og oppvokst i Oslo, og lengter nå veldig tilbake til verdens fineste trikker. Men, jeg vil si at den lille trikken som er her i Trondheim er veldig søt, og har fått en plass i hjertet mitt. Jeg startet på psykologistudiet rett etter videregående. Derfor har jeg nesten ingen livserfaring, og i hvert fall ikke “funnet meg selv”. Det jeg derimot har, er et stort ønske om å lære masse om Psykolosjen! Som rookie i styret skal jeg prøve å suge til meg all info, og være kull 44 og Psykolosjens mellommann. Jeg ser veldig fram til et hyggelig halvår, og skal prøve å gjøre dere stolte!

86700220_2656092214489265_4272235202333376512_nNuntium (WEB-Sjef):  Mari Kristine Knudsen Østlie, kull 42

Mitt navn er Mari, og jeg går kull 42, og kommer fra Norges eneste by Oslo. Etter videregående gikk jeg på folkehøyskole, der jeg ble en ekspert på gnagsår og lærte å mislike nugatti. Jeg stortrives ute, enten om det er under en palme på Magaluf eller ute i bymarka med Turapi.

Jeg har etter et år som faddersjef gått over til web-sjef. Året 2009 var et gullår, der jeg hadde over 100 lesere på bloggen min. Innholdet på bloggen er fortsatt litt ukjent, men noe jeg sitter igjen med er følelsen av anerkjennelse og prestisje. Dette året skal jeg få Psykolosjen.com til å komme med på bloggerne. Dersom du lurer på noe, ris eller ros, eller om du ønsker å slå av en prat, er jeg tilgjengelig. Det enkleste er nok på Facebook, ellers kan det være du ser meg på Dragvoll.

86651944_3117609774939400_8387027872941867008_nMagister Liber (Fagsjef): Mari Lillejord , kull 42

Hei! Jeg heter Mari, går kull 42 og kommer fra Bærum. I fjor var jeg nestleder og økonomiansvarlig i Psykolosjen. Jeg fant fort ut at jeg syns det var gøy å ha verv og med det bidra til at Psykolosjen blir en aktiv linjeforening der medlemmene trives! Derfor begynte jeg i Fagkom i begynnelsen av andre klasse. Jeg syns det klinisk relevante tilbudet utenom pensum som Fagkom har gitt studentene har vært veldig bra. Da muligheten bød seg ble jeg derfor leder for å fortsette det gode arbeidet til Fagkom. Vi arrangerer faglige arrangementer, workshops og skyggedager. I tillegg har vi to spennende trainee-stillinger som studentene kan søke på. Hvis du har noen ideer til faglige arrangementer eller andre innspill er det bare å ta kontakt! Du kan sende melding til Faglige Freud på Facebook, eller sende mail til psykolosjenfag@gmail.com. Ellers er det bare å huke tak i meg på Dragvoll hvis du lurer på noe eller vil ta en prat.

AndersPromus (Kjellersjef): Anders Thoresen Hjelle, kull 43

Hei hei, jeg heter Anders og går kull 43. Jeg er 19 år og gikk rett fra videregående til studiene, har derfor ikke gjort noe spennende med livet mitt enda som jeg kan skryte av her. Jeg kan heller ikke komme inn på de fleste utesteder, kjelleren derimot ønsker alle studenter velkommen og det er nettopp derfor jeg ville bli kjellersjef.

Jeg synes det er ekstremt viktig at psykolosjen har en bar som er tilgjengelig enten du trenger et sted og vorse på en lørdag eller du trenger et lokale til et privat arrangement som en bursdag. Kjellerkomiteen og det fantastiske kjellercrewet jobber derfor hardt for at kielderen skal være den beste baren i hele Trondheim, eller i hvert fall den beste studentbaren på Moholt studentby hvis vi skal være litt mer realistiske. Vi deler kjelleren med Omega, linjeforeningen for Kybernetikk og El-sys så kjelleren er også en utmerket arena for å bli kjent med mennesker fra andre studier.

Dersom du har spørsmål eller tilbakemeldinger angående kielderen er det bare å ta kontakt med meg eller sende en mail til psykokielderen@gmail.com

82777560_149299629854373_6294678724415586304_n (1)Dominus Ludos (Arrangementansvarlig): Lars-Martin Hammer, kull 43

Jeg heter Lars-Martin, men folk kaller meg gjerne Lasse. Jeg kommer fra Norges vakreste by: Sarpsborg. Jeg ble født i det Herrens År 1996, altså er jeg hele 23 år! Til tross for dette er jeg relativt ung og sprek fungerende. Jeg kom inn på psykologi, en livslang drøm forresten, i 2019 og tilhører kull 43. Før dette tok jeg en Bachelorgrad i Internasjonale Studier (eller Bedreviter, som det heter på norsk). Etter et hedensk og bohem-lignende opphold i Oslo, pakket jeg sakene og flyttet hjem til Østfolds Vikens sentrum for å krige meg inn på Psykologi. Kom inn på ren tilfeldighet og slump, og er nå klar for å skape god stemning og mye latter. Det er for så vidt essensen i vervet mitt. Jeg er leder for Arrangementskomitéen. Min komité skal sørge for at DU, ja nettopp du, skal ha det masse gøy og moro med dine medstudenter. Dette gjør vi ved å arrangere store og flotte arrangementer som julegalla og vårfest, samt litt mindre og koseligere ting som vaffellunsj og vårgrilling. Jeg er glad i å ha det moro, men jeg er enda gladere i at andre har det moro. Jeg har til den hensikt å sørge for at dette skinner gjennom i alt arbeidet jeg, og komiteen min, gjør. Så om du er glad i gøy, har nye ideer, bare vil prate eller ha en vaffel: TA KONTAKT! Du finner meg på biblioteket (over brua) på Dragvoll, oftest på en stasjonær PC. Jeg er han fyren som ser ut som om han nettopp har våknet. Ellers kan du ta kontakt gjennom Facebook, eller på e-mail: arrkom.psykolosjen@gmail.com.

82938946_2643038475931936_6681871937410433024_nTabellarius (PR-ansvarlig): Anna Vindenes, kull 43

Heyhey! Anna fra Bergen her, selvom du ikke hadde gjetta det på dialekten. Søker derfor eksil her i Trondhjem, min fødeby. Jeg er altså losjen PR-ansvarlig. Mesteparten av arbeidet mitt foregår på photoshop og på å promotere den flotte psykolosjen vår. Så til alle som trodde foto-linja på folkehøyskole var et friår for meg, neida! Bare hardt arbeid for å få lov til å være med i denne supre losjen. Bare å slå av en prat om stort eller smått, ris eller ros, om du føler for det. Kanskje ses vi i Dragvolls haller, og hvis ikke er det også mulig å sende melding på facebook.

IMG_6907.jpg

Nutrix (Faddersjef): Vilde Brødholt Vikene, kull 43

Hola! Mitt navn er Vilde, og jeg har æren av å være faddersjef i Psykolosjen. Jeg er en 21 år gammel jente fra Tomter i selveste Indre Østfold. Før jeg begynte på psykologi var jeg travelt opptatt med å “finne meg selv” på reise rundt om kring i verden (aka på de mest typiske backpacker-rutene). Sørget selvsagt for å spamme samtlige sosiale medier med palmebilder av forskjellige slag underveis. I dag bruker jeg mye tid på håndballbanen, på å sanke flest mulige verv, og er veldig glad i å møte folk – det være seg på fest eller andre ablegøyer.
Ettersom jeg kommer fra et knøttsted, så var det en stor overgang å flytte til verdensmetropolen Trondheim i 2019. Da var jeg eksepsjonelt glad for å ha faddere som sørget for gode og trygge rammer, og som tilrettela slik at jeg ble kjent med både byen og en haug av flotte folk. Den opplevelsen ønsker jeg å gi videre til kull 44 når de kommer til høsten, og har fått med meg en super gjeng på laget. Om du lurer på noe om fadderkom eller fadderuka, er det bare å kontakte meg på Facebook eller sende mail til psykolosjenfadder@gmail.com.

Mira 2.jpg

Seniorem (Styreveteran): Mira Pallenschat, kull 39

Mira heter jeg, er tidligere websjef, tidligere faddersjef og fremtidig pensumskriver (til salt på grøten). Og jeg er eneste i Psykolosjens historie som representerer sentrale distrikts-Flekkefjord. Nå føler jeg meg gammel i min 22 gamle kropp og inntrer veteranrollen med strikketøyet i hånda og porselensett på ønskelista, og en brennende hobby om å kunne alle funfacts om psykolosjen. Spørr meg om hva som helst. Jeg skriver egentlig hovesoppgave nå så har ikke tid til lange henvendelser, på forhånd takk.

84092519_233042441052924_298513288067547136_nDextrae Manus (Nestleder- og økonomiansvarlig): August Noer Mølster, kull 43 

Hallaisen Mike Tyson! Eg hette August, e 24 år og komme fra Vestlandets de facto hovedstad Stavanger. Itte og ha vært økonomistudent i Bergen (liten by nord for Stavanger) i tre år kom eg omsider te fornuften og begynte i fjor høst på verdens beste profesjonsstudium her i Trondheim. Som nestleder for Pontifex Maximus forsøke eg å sørge for at makten ikkje går te hode på stakkaren, samt å bistå der eg kan. Det at vervet også betyr at eg kan bruke ”økonomikompetansen” min gir meg ein liten illusjon om at det eg holdt på med i Bergen har tilført livet mitt någe av meining. Samtidig finnes det ein viss glede i det å plotte tall inn i et excel-ark og få regnskapet te å gå opp.

Alt tull te side så ser eg frem te et spennende år med Psykolosjen og håpe eg kan gjør ein god jobb på vegne av alle de herlige menneskene på studiet!