Til alle nye studenter ved profesjonsstudiet i Psykologi

Velkommen som student ved profesjonsstudiet i psykologi her på NTNU i Trondheim! Mange har sikkert kommet til denne siden for å forsøke å få en oversikt over hva som skjer når de starter på studiet, hvem og hva det er å forholde seg til, og for å finne litt generell informasjon om linjeforeningen til studiet, psykolosjen. Denne velkomsten skal hjelpe dere med akkurat denne søken etter informasjon!

Hva er fadderukene/mottaksuka?

Fadderukene foregår de to første ukene i høstsemesteret og er Psykolosjens offisielle velkomst til dere. Det arrangeres da mye sosialt for at dere nye studenter skal bli kjent med hverandre, med oss andre i Psykolosjen og studiemiljøet generelt. Dette eksisterer i en eller annen form på de fleste universiteter og høyskoler i Norge. I 2019 varer denne perioden fra Mandag 12. august til Lørdag 24. august.

Det nye profesjonskullet, altså dere, kommer til være på ca. 70 studenter. Dere vil deles inn i 7 grupper på ca 10 studenter hver, med tildelte «faddere» som har ansvaret for deres gruppe. Fadderne er studenter på studiet som har gått her i ett år eller mer, og har meldt seg frivillig til å bidra til å gjøre dere kjent med hverandre, studiet, og Trondheim.

Programmet for fadderukene blir lagt på kullgruppen deres på facebook, og dere kan se det nederst på denne siden. Kullgruppen kan dere melde dere inn i HER.

Men hvor og når skal dere møte opp for å bli med på dette?

Når dere har takket ja til studietilbudet skal dere bli lagt til i en facebookgruppe som heter PSYSTART, laget av instituttet for psykologi. Her vil dere få informasjon om oppmøte til både immatrikuleringa og fadderuka!

Som ny student på profesjonsstudiet er det spesielt én annen gruppe på facebook du i tillegg bør melde deg inn i:

Psykolosjen, vår felles gruppe for hele profesjonsstudiet, som fungerer som informasjonskanal fra linjeforeningen til alle våre medlemmer.  Denne benyttes også til formelle og uformelle diskusjoner og innlegg fra medlemmene selv.

MELD DEG INN HER

For de av dere som ikke bruker facebook, kan også e-post adressen psykolosjen@gmail.com benyttes. ELLER ta kontakt med styret direkte som dere finner her på nettsiden!

 

De nyttigste lenkene generelt:

Offisiell side for psykologistudiet: http://www.ntnu.no/studier/cpsy6

Psykolosjen på Facebook: https://www.facebook.com/groups/136769179563/

Kullside for Kull 43: https://www.facebook.com/groups/363608911021794/

 

Kjøp og salg av bøker: https://www.facebook.com/groups/473211512714066/

 

Med denne informasjonen kan du komme langt og få en god start på studiet! Har du ikke tid til eller rekker du ikke å være med på alt i fadderuka så kan du uansett gjerne ta kontakt med en av oss i styret, så ordner vi at du får vært med så mye du kan og vil. Mer info om linjeforeninga, hva medlemmene har drevet med i løpet av semesteret og hvordan du kan engasjere deg finner du her på nettsiden.

Dersom du lurer på noe som helst i anledning studiestart, fadderukene, Psykolosjen eller hva som helst,  kan du sende en melding til en av oss i styret på facebook (du finner oss her), eller sende en mail til psykolosjen@gmail.com !

Vi gleder oss til å møte dere ❤

 

 

Her er programmet:

program vol.2

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close