Trainee-stillingen på HAB

En helt ny del av arbeidet til Fagkom er å finne en trainee som får jobbe med en av nevropsykologene ved Habiliteringstjenesten for barn og ungdom ved autismeteamet. Arbeidsoppgaver vil avhenge litt av traineen, men kan innebære å delta i observasjoner, observere og gjennomføre nevrologisk testing, skrive rapporter basert på observasjon og testing, delta i møter som referent og mye mer. Dessverre er ikke denne stillingen lønnet, men vi vil likevel anbefale den på det varmeste som en unik læringsmulighet. Da det ønskes at studenten som får stillingen utfører noen få testinger i løpet av året (hovedsakelig av IQ), ønsker vi at søkerne skal ha gjennomført faget Anvendt og klinisk utviklingspsykologi (PSYPRO4415). Likevel vil også personlig egnethet vektlegges i valget av ny trainee, så det er ikke noe krav om å ha fullført PSYPRO4415. Trainee-stillingen varer fra februar 2019 til desember 2019. Her kan du lese litt om hvordan Kamilla har hatt det som trainee høsten 2018.

Screenshot 2019-01-03 at 14.38.04

Hei! Mitt navn er Kamilla Sanner og jeg vil gjerne fortelle om min flotte opplevelse som trainee ved HAB. Dette er en unik mulighet til å lære mer om utviklingsforstyrrelser hos barn og ungdom i alderen 0 til 18 år – og da spesielt når det gjelder autisme. Du vil tilegne deg viktig kunnskap om hvordan du som psykolog bør opptre for å trygge og kunne teste denne gruppen. Jeg har fulgt Erik, en dyktig nevropsykolog, i denne stillingen. Han er alltid like åpen for spørsmål og innspill, veldig inkluderende og kunnskapsrik som få andre. Du lærer både mye om hvordan Habiliteringstjenesten er organisert og hvordan man som psykolog jobber på et sted som dette. Du får også et unikt innsyn i tverrfaglig arbeid både i HAB og i samarbeid med skoler, barnehager og pårørende.

Jeg har lært masse om hvordan man kan bruke de nevrologiske testene for å kunne hjelpe både skole/barnehage og pårørende for å best mulig forstå barnet. Ikke minst hvordan man best mulig skal kunne tilrettelegge for at barnet får en så god hverdag som mulig. Jeg har hele tiden fått tett oppfølging og unike muligheter til å prøve meg selv med testing av barna. Dette har foregått innenfor svært trygge rammer. I tillegg er arbeidsdagene svært varierte, som gjør at jeg sitter igjen med et bredt spekter med erfaringer.

Jeg vil anbefale deg som ønsker å få innsyn i en litt annerledes psykologhverdag å søke på denne stillingen. Det er en unik mulighet for å tilegne deg ny kunnskap, samt en fin erfaring å vise til på CV´en.

Kamilla Sanner, kull 40

Kategorier Fagkom, Trainee

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close