Uncategorized

Turapi, høsten 2018

I høst har vi hatt den glede av å blåse liv i turgruppa vår igjen. Vi har tatt opp fire nye medlemmer, og forsøkt å reoragnisere oss litt for å skape en mer effektiv komité, med bedre fordeling av oppgaver.

Vår første tur skulle gå til Innerdalen, slik som tidligere år. Vi fikk mange påmeldte og gledet oss til tur, men dessverre ville høstværet noe annet, og turen ble avlyst for dette året. Til neste år vet vi at det er smart å lage en plan B!

Etter en litt vaklende start fikk vi gjennomført to fine turer denne høsten. Vi har vært på båltur i Estenstadmarka og vært på overnattingstur på NTNUI-koien Heinfjordstua.  Sjekk ut instagrammen vår for å se bilder!

Nå retter vi nesen fremover og kan friste med mange godbiter i vårsemesteret. Vi vil organisere to skiturer, 1.mai-bad, overnatting under åpen himmel, men ikke minst surfetur til Stadt! Brosjyre for vårsemesteret vil bli tilgjengelig i januar.

Vi håper å se enda større flere på turene våre til våren, og husk at vi alltid kan kontaktes på facebooksiden vår eller send en melding til Turid Turapi hvis du lurer på noe eller har forslag til turer.

Bildet kan inneholde: 9 personer, inkludert Henrik Buer, Oda Buholt, Sigurd H. Pryser, Otilie Totland og Ane Nagelhus, personer smiler, folk som står og folk som sitter

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s