Turapi, høsten 2018

I høst har vi hatt den glede av å blåse liv i turgruppa vår igjen. Vi har tatt opp fire nye medlemmer, og forsøkt å reoragnisere oss litt for å skape en mer effektiv komité, med bedre fordeling av oppgaver.

Vår første tur skulle gå til Innerdalen, slik som tidligere år. Vi fikk mange påmeldte og gledet oss til tur, men dessverre ville høstværet noe annet, og turen ble avlyst for dette året. Til neste år vet vi at det er smart å lage en plan B!

Etter en litt vaklende start fikk vi gjennomført to fine turer denne høsten. Vi har vært på båltur i Estenstadmarka og vært på overnattingstur på NTNUI-koien Heinfjordstua.  Sjekk ut instagrammen vår for å se bilder!

Nå retter vi nesen fremover og kan friste med mange godbiter i vårsemesteret. Vi vil organisere to skiturer, 1.mai-bad, overnatting under åpen himmel, men ikke minst surfetur til Stadt! Brosjyre for vårsemesteret vil bli tilgjengelig i januar.

Vi håper å se enda større flere på turene våre til våren, og husk at vi alltid kan kontaktes på facebooksiden vår eller send en melding til Turid Turapi hvis du lurer på noe eller har forslag til turer.

Bildet kan inneholde: 9 personer, inkludert Henrik Buer, Oda Buholt, Sigurd H. Pryser, Otilie Totland og Ane Nagelhus, personer smiler, folk som står og folk som sitter

Kategorier Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close