Trainee-stillingen på Brøset

En del av arbeidet til Fagkom er å finne en trainee som får lov til å jobbe med en eller flere av psykologene på Fagenheten Brøset. Arbeidsoppgaver varierer ut i fra hvor mye som skjer på Brøset i perioden. Stillingen er dessverre ikke lønnet, men det er en unik læringsmulighet og passer for alle kull. Her kan du lese litt om hvordan Steffen har hatt det som trainee høsten 2017/våren 2018. 

40980444_262672627702900_165967199993856000_n.jpg

Trainee-stillingen på Brøset er en unik mulighet til å få innsyn og erfaring i en psykiatrisk avdeling med høy sikkerhet, der det ellers er vanskelig å få jobb eller praksis som student. I stillingen får man følge to svært dyktige og ressurssterke psykologspesialister, samt andre ansatte, i deres jobbhverdag. Man får lære om hvordan en sikkerhetsavdeling som Brøset er organisert og hvordan systemet rundt tvungen omsorg fungerer. I tillegg får man bli kjent med pasientene på avdelingen og hvordan deres hverdag er på sykehuset.

Som trainee på Brøset har jeg fått mange nye erfaringer og ny kunnskap innen psykiatri. Jeg har lært mye om systemet som gjelder for psykiatriske pasienter som har begått kriminelle handlinger, noe jeg var helt ukjent med før. Jeg har også fått innsyn i hvordan det er å jobbe på et psykiatrisk sykehus der det er svært høy sikkerhet. I tillegg ble jeg kjent med pasienter og fikk delta i aktiviteter de gjorde på Brøset. Slik har jeg altså fått kunnskap og erfaring som jeg ellers ikke ville fått gjennom studiet.  Brøset sitter på mange ressurser og svært dyktige ansatte. Psykologene har mye å lære bort og de har også arbeid utenfor Brøset som det er mulig å få være med på. Det er gode kontakter å knytte seg til og spennende folk å være rundt.

Jeg vil virkelig anbefale å søke på denne stillingen. Det er en unik sjanse til å få unik erfaring, og erfaringen ser veldig bra ut på CV’en!

Steffen André Fagerbakk, kull 40

Kategorier Fagkom, Trainee

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close