Skyggedag på Fysmed Lian

Lokalisert i vakker natur ved Lian-vannet, finner man Fysmed Lian. Her behandles pasienter med ervervet hjerneskade. Jeg var på skyggedag hos nevropsykolog Heidi Furre Østgård. Som førsteklassing har jeg begrenset kunnskap om hjernen og nevropsykologi, men Heidi klarte likevel å gi meg et godt innblikk i mulige utfall ulike skader i hjernen kan ha. Planen for dagen var kognitiv kartlegging av to ulike pasienter, samt et lege-psykologmøte. Jeg fikk innsyn i hva de ulike testene skulle undersøke, samt muligheten til å observere hvordan de ble gjennomført. Det var utrolig interessant å se det tverrfaglige samarbeidet mellom de ansatte på avdelingen, og ikke minst ga det definitivt mersmak på nevropsykologi. Tusen takk for en spennende dag!

89419538_2674264676029212_2881236994720006144_n.png

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close