Fagkom, Skyggedager

Skyggedag: BUP Nidarø

Del av fagkom sitt ansvar er å gi studentene mulighet til å få et tettere forhold til arbeidslivet som venter. Et tiltak som skal hjelpe med dette er skyggedagene som arrangeres. Her blir studenter plassert i forskjellige arbeidstilværelser til psykologer. Gjennom dette kan man tidlig få kjennskap til arbeidsmulighetene og ressursene som er tilgjengelige ved fullført studie. Her kan du lese om hvordan Vårin Nordal Skjerve (kull 43) hadde det på skyggedag hos BUP Nidarø.

image0.jpeg

Jeg hadde skyggedag på BUP Nidarø og ble tatt i mot av psykolog Christian Strandebø. Vi hadde god tid på starten av dagen, jeg fikk derfor tid til å spørre om alt jeg lurte på rundt barne- og ungdomspsykiatri og hvordan det er å jobbe som psykolog. Dette var veldig interessant og jeg lærte mye av hvordan ting faktisk fungerer. Senere fikk jeg være med en annen psykolog på en inntakstime med en ungdom. Dette var veldig interessant og jeg lærte mer av forskjellene mellom barne- og ungdomspsykiatri og voksenpsykiatri. Da det var annerledes å være med på en time med både ungdom og forelder, enn bare pasienten selv. Det var interessant å se hvordan dynamikken kan være annerledes på grunn av dette. Etter dette ble det servert varm lunsj og dessert! Før det så ble et personalmøte og et informasjonsmøte om familiebasert-terapi for pasienter med anoreksi. På slutten av dagen ble det igjen tid til å spørre om ting jeg lurte på. Dette var en utrolig interresant dag. Jeg er veldig fornøyd med at jeg fikk denne muligheten og for at jeg ble så godt tatt i mot av alle på BUP Nidarø.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s