Nyheter

Sons of Therapy – 2018

49586737_306117763369177_4551779664258924544_n.jpg

Sons of Therapy har snart lagt et fantastisk flott år bak seg. Etter oppstarten av gruppen i vår har vi hatt flere morsomme arrangement, og gutta begynner virkelig å bli enda bedre kjent med hverandre! Det hele startet opp med sesongåpning av høyskoleparken i vår. Det var det stor pølsefestfaktor med grilling, frisbee, og ikke minst et heidundrende forsøk på å få luft i en chillout bag. Videre fikk alle guttene i det nye kull 42 en flott velkomst i fadderuken. Da hadde vi først en dag med bowling, pizza, quiz og sons of therapy’s første rævkrokmesterskap. Videre fulgte vi opp med tidenes guttevors før temafest på Samfundet. Senere i semesteret ble det arrangert pokerkveld på Kielderen hvor konkurranseinnstinktet til flere av våre medlemmer virkelig ble satt på prøve. Vi har også vært så heldige at en av våre sønner har holdt kurs i blant annet bokseteknikk. Vi gleder oss til et nytt år, og håper på enda flere minnerike kvelder!

Didrik, Detrae Manus

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s