Nye medlemmer i Arrkom <3

Slik alle Paver en dag forlater sitt embete enten ved abdikasjon eller død, slik vil også alle medlemmer i Arrangementskomitéen en dag forlate sitt verv. I høst forlot nemlig flere rutinerte medlemmer komitéen. Heldigvis viste kull 42 seg å være et engasjert kull med svært mange gode kandidater. Dette førte til at hele 3 nye, flotte medlemmer ble tatt opp. Vi håper og tror at disse medlemmene vil være med på å sikre losjen artige og varierte arrangementer også de kommende årene. Tusen takk for innsatsen til avtroppende medlemmer, og ikke minst VELKOMMEN til Hanna, Sebastian og Nils!!

xoxo Arrkom ❤

 

 

44707109_245054646167450_2590256065677361152_n
Nye og gamle medlemmer i skjønn forening

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close