ARRKOM 2018

I likhet med fagkom har arrkom nettopp hatt opptak! Vi er sykt happy for å ha fått to fantastiske nye damer i komiteen – Madicken Badendyck og Anniken Tviberg. Sammen med oss «gamle» (Line, Frida, Håkon, Ola, Andreas og meg (Marte)) tør jeg påstå at man sitter igjen med en gjeng herlige og varierte folk som utfyller hverandre perfekt.
Per dags dato jobber vi med å arrangere en legendarisk vårfest for alle psykolosjens medlemmer! Videre skal vi fortsette å styre den sosiale skuta til psykolosjen med stødige hender, slik at dere studenter kan få det beste ut av studietiden sammen med gode venner!

arrkom

Dersom dere har innspill til oss kan dere gjerne kontakte Prty Pavlov på facebook, eller sende en mail til arrkom.psykolosjen@gmail.com.

Håper vi ser dere på våre arrangementer!

Kategorier Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close