FAGKOMS NYE MEDLEMMER 

IMG_4568

Fagkomitéen har akkurat hatt opptak og tatt inn hele fem nye medlemmer. Vi har vært en liten, usynlig komité bestående av fem personer. Disse i tillegg til meg selv, er Kamilla Sanner (nestleder) og Sandra Riis Christiansen fra kull 40, Henriette Ofstad og Kristine Schurmann fra kull 41. De fem nye medlemmene som blir med i komitéen, er Anna Indrebø Halvorsen og Silje Helen Sørhøy fra kull 40, samt Erlend Hellebust, Julie Solheim Bjerkvik og Anne Ryntveit fra kull 41. Vi har dermed blitt en mye større komité som er supergira på å finne på nye, kule arrangementer. Vi har allerede planlagt masse spennende, så det er bare å være på utkikk og følge med. Det første som skjer er workshop om skadelig seksuell atferd hos barn fredag 02.03 kl. 1230-1530 på D1. Vi gleder oss, og håper å se så mange som mulig. Har du noen innspill, ta kontakt på Facebook via Faglige Freud eller på mail psykolosjenfag@gmail.com.

 

Kategorier Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close