Fadderuka 2020

Heisann!
Du lurer kanskje på om det egentlig blir noen fadderuke for deg som skal starte på psykologi profesjon i år? Svaret på det er JA! Fra mandag 10. august til søndag 23. august blir det fadderuke i Trondheim med utrolig mye gøy som skjer. Vi som skal være fadderne deres gleder oss masse til å ta dere imot! Vi vil tilby et variert og morsomt opplegg for at du som ny student skal bli godt kjent med andre på psykologistudiet og med Trondheim som studentby. Vi vil selvsagt opprettholde myndighetenes smittevernsregler i alle arrangementene våre og ønsker at alle skal ha en trygg og fin oppstart her på NTNU.
Når du kommer inn på psykologi profesjon vil du få en epost med bekreftelse på dette, og der vil stå navnet på en facebookgruppe for kullet deres – kull 44. Denne må du søke opp på facebook og bli medlem i for å få planen for fadderuka og viktig informasjon om de første ukene på studiet. Søk opp «Kull 44, Profesjonsstudiet i Psykologi ved NTNU» eller trykk på denne linken: http://https://www.facebook.com/groups/301906940961155/ for å bli medlem. Har du spørsmål om fadderuka eller hvordan det er å være student på psykologi profesjon, kan du sende dette til “psykolosjenfadder@gmail.com”. Vi gleder oss til å treffe deg!
0
Fadderkomiteen 2020
Bilder fra fadderuka 2019
kristine sin gruppe.jpg

Freudever jing.jpg

Snakkes på Dragvoll, -Vilde Vikene, på vegne av fadderkomiteen i Psykolosjen linjeforening

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close