KIELDEREN 2018

Skolesemesteret er snart over og mange av oss har allerede tatt juleferie. Mens vi venter på å tre inn i 2019 kan vi ta oss tid til å se tilbake på året som har gått.

Året 2018 har vært et hendelsesrikt år, og mye har skjedd med vår kjære kjeller! Det hele startet med årsmøte i organisasjonen Kielderen hvor vi blant annet gikk gjennom slagplanen for året. Hovedfokuset for våren var oppussingsperioden og etter årsmøtet gikk det hovedsakelig i planlegging av denne. I tillegg tok vi opp et stort kjellercrew som skulle være med å bidra til oppussing i tillegg til å stå vakt/bar etter oppstart. Over en periode på to uker gikk det i maling og bygging 24/7 i Herman Krags vei 5 og takket være alle involverte var vår kjære kjeller nesten helt klar til åpning!! Etter en velfortjent sommerferie og siste fiks i august åpnet kjelleren til fadderukene 2018. Her hadde vi hele åtte (!) arrangement i løpet av fadderukene, før vi hadde den offisielle åpningsfesten i starten av september. Etter åpning har vi utover høsten hatt fast åpningstid hver lørdag, Halloweenfest, og flere interne arrangement for linjeforeningene, og underkomitéer. I tillegg har det blitt tatt opp flere medlemmer i både komité og crew! Vi ser frem til et nytt år med flere arrangement på Kielderen, og håper å se akkurat DEG der!!

Vi i kjellerkomitéen og -crew takker for et flott år og ønsker dere alle en god jul og godt nytt år!

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close