Medlemmene av Intervjuprosjektet

Regine Åbø

Leder av intervjuprosjektet – Kull 36

Dersom jeg hadde visst om alle mulighetene en psykolog har, hadde jeg tidligere vært mer sikker på mitt studievalg. Som psykolog kan man ha sitt egen tv-program, være forfatter, drive egen praksis, være trener i Olympiatoppen, jobbe for leger uten grenser, være direktør i Statoil, og jobbe med alle typer mennesker. Det er jo helt utrolig! Denne kunnskapen vil jeg gjerne dele med deg!

Da jeg startet opp Intervjuprosjektet i 2012 var jeg svært engasjert og interessert i psykologifaget. Denne interessen har bare økt. Det har vært utrolig givende å erfare at de fleste psykologer setter stor pris på å bli intervjuet, og har gode tips til oss som studenter. Spesielt takknemlig er jeg til Jan-Ole Hesselberg, som var så vennlig å sende en moderne recorder i gave etter intervjuet.

Ved siden av studiet danser jeg salsa og trener en del, hvor jeg trives i instruktørrollen. På fritiden prøver jeg å strekke komfortsonen så ofte som mulig. Har du noen tips til spennende intervjuobjekter? Send en mail på regineaa@gmail.com!


Anja Hallan-Wolff

Kull 36

Jeg føler meg veldig heldig som har fått lov til å være med på å forme Intervjuprosjektet fra starten av, sammen med et fantastisk team. Det har vært utrolig interessant å utforske de endeløse mulighetene man har innenfor psykologyrket. Hvem skulle tro at man kan jobbe med alt fra å utforme cockpiter til gruppeterapi?

I fjor ble sponset av Psykolosjen for å delta på Schizofrenidagene i Stavanger- Europas største tverrfaglige psykiatrikonferanse. Dette var for å videreformidle erfaringene derfra, og for å motivere andre elever til å delta på konferanser. Det var en unik opplevelse hvor jeg fikk muligheten til å lære om emner jeg har stor interesse for. Der fikk jeg i tillegg muligheten til å intervjue den internasjonalt anerkjente forskeren Allan Schore. Det er noe jeg alltid kommer til å huske.

Intervjuprosjektet har oppnådd mye på et år, og jeg gleder meg til å følge veien videre.


Elin-Kristin Hem

Kull 36

Jeg var med på Intervjuprosjektets fødsel i 2012 – et inspirerende og ikke minst nyttig prosjekt! Det ble en pangstart da jeg var så heldig og fikk intervjue Svein Øverland, en virkelig engasjerende og energisk psykolog med mange baller i luften. Han lærte meg at vi som psykologer må være varsomme med å heve oss over våre pasienter, da spesielt kriminelle – det kunne like gjerne vært oss på den andre siden. I 2013 står mitt intervju av Nora Sveaass, med 8 år i FNs Torturkomité, sterkest i minnet. Hun har inspirert meg og gitt meg troen på at i rollen som psykolog ligger all verdens av muligheter.

Et lite råd til studenter fra meg; du kan bli det du vil, så lenge du har troen på det, ser muligheter og bare kaster deg ut i det! Vær takknemlig for den fantastiske muligheten du har foran deg – du skal faktisk hjelpe mennesker til et bedre liv!


Halldis Krossøy

Kull 36

Eg har vore heldig å fått vera med i Intervjuprosjektet sidan starten. Det er spennande å få møta engasjerte psykologar med ulik bakgrunn, og få innblikk i dei uendelige muligheitene me har innanfor vårt fagfelt. Psykologyrke er i liten grad slik det vert framstilt på film, men har relevans innanfor dei fleste arbeidsplassar. Intervjuprosjektet gjer eit innblikk i kvardagen til psykologar med spennande erfaringar og synspunkt. Eg ser fram til å følgja Intervjuprosjektet vidare, og kunna formidla muligheiter både som student og ferdigutdanna psykolog.


Irmelin Møystad Bjørnland

Kull 32

Jeg har nettopp blitt med på intervjuprosjektet og gleder meg til å engasjere meg sammen med denne flotte gruppen i tiden fremover. Jeg syns intervjuprosjektet er en veldig god idé, der man gjennom intervjuer med engasjerte psykologer får et innblikk i en psykologs jobbhverdag og de ulike jobbmulighetene man har som psykolog. Jeg gleder meg til å møte interessante psykologer, høre hva som opptar dem og dele dette med andre psykologistudenter. Det er i første omgang særlig to psykologer jeg har veldig lyst til å intervjue noe jeg håper lar seg gjennomføre.


Lars-Oskar Dale

Kull 36

Jeg ble med i Intervjuprosjektet høsten 2014 som utbytter, og er veldig glad for det! Prosjektet har etterhvert vokst seg til å ha tyngde og et imponerende arkiv, en solid referanse når man skal kontakte folk man ønsker for intervju. Det er en givende ting å kunne fordype seg i noen sitt arbeid på en måte som kan ha nytte for andre. Jeg syns også det er kjempegøy å få leke journalist – man får jo et lite kick av å se tingene sine publisert! En hyggelig bieffekt av å bli med i intervjuprosjektet er også å plutselig finne sammenfallende faglige interesser med prosjektkolleger. Ellers har jeg lyst til å prøve ta i bruk video og kanskje gjøre et lydintervju eller to.

1 tanke om “Medlemmene av Intervjuprosjektet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close