En Psykt Vanlig Uke x Suit Yourself 2022

Programmet for En Psykt Vanlig Uke x Suit Yourself 2022

En Psykt Vanlig Uke 2022 er endelig her! I den anledning arrangererer Psykolosjen sammen med flere av våre underkomitéer Suit Yourself. I løpet av denne uken vil de ulike komitéene holde en rekke arrangementer løst og tett knyttet til årets tema, åpenhet, og du står selvfølgelig helt fritt til å velge hva du vil være med på. Under finner du en oversikt over programmet.

Mandag: Åpenhet

Mal på klærne dine m/ Kognitting

Lenke til arrangement: https://fb.me/e/2bWehjNxK

Kognitting skal ha tekstilmaling/maling på klær! Tanken er at folk kan ta med handlenett, gamle tskjorter eller lignende også stiller Kognitting med maling og pensler!

Singstar på Kielderen m/ Kielderen + PsyKor

Lenke til arrangement: https://fb.me/e/2bDjmLKmw

Kielderen og Psykor har slått seg sammen for å gi deg muligheten til å fylle Psykolosjen-Kielderen til randen med (all)sang! Samle vennegjengen og møt opp på Kielderen for å delta på en lavterskel SingStar-konkurranse. Vi garanterer god stemning, samt muligheten for å vinne en premie!

Tirsdag: Kropp og sinn

Visning av «A Silent Voice» på Cinemateket + Kveldsbad m/ Filmklubben + Banduras Badebande

Lenke til arrangement: https://fb.me/e/5hsJdLkGY

Filmklubben og Banduras badebande har gleden av å invitere dere til filmvisning og kveldsbad tirsdag 15 mars! Finnes det en bedre kombo?

Akttegning på Lokal Bar m/ Arrkom

Lenke til arrangement: https://fb.me/e/4UITZ3LcF

Temaet for tirsdag er «Kropp og sinn» og i den sammenheng arrangerer Arrkom akttegning på Lokal bar! Arrkom stiller med utstyr til tegningen, så arrangementet blir helt gratis å delta på. Av hensyn til modellene vil det være plass til 20 personer under selv tegningen. Det vil bli lagt ut en påmelding, så her gjelder det å være rask! Etter selve tegningen vil lokalet åpnes for at alle som ønsker det kan ta turen innom ❤

Onsdag: Livsmestring

Foredrag om Psykedelika m/ Fagkom

Lenke til arrangement: https://www.facebook.com/events/365778472061551/?ref=newsfeed

Fagkom får besøk av psykologspesialist og forsker Ivar Goksøyr som skal holde et foredrag om bruken av psykedelika i psykoterapi. Her får vi høre teorier om underliggende terapautiske mekanismer, nyere forskning på feltet samt klinisk materiale.

Quiz + Stipendpils på Kielderen m/ Styret + Kielderen

Lenke til arrangement: https://fb.me/e/1u1Gp8UM5

Onsdag 16. mars feirer vi hver måneds høydepunkt – nemlig stipendet🤑 Kneippen kan byttes ut med kaviar og havregrøten blir til hummer (hvertfall nesten da). Kom til Kielderen kl 19.00 for å feire fulle lommebøker og vår alles kjære Lånekasse❤️I tillegg vil det være quiz i regi av styret, og det ryktes om premie til vinneren! Husk leg – ID18

PS: Kielderen åpner rett etter foredraget med Fagkom er ferdig, så her har du en gylden mulighet til å først lære masse og flexe hvor mye du kan etterpå

Torsdag: Psykisk helse hos menn

Ingen arrangement.

Fredag: Seksualitet og helse

Ingen arrangement.

Lørdag: Pust ut

Kreativt vors m/ Synapsen

Lenke til arrangement: https://fb.me/e/1xGJAqRUf

Synapsen stiller med et psykt bra vors. Det blir diverse kreative leker og konkurranser hvor vinnerlaget får heder, ære og en premie. 🎭 🕺

Diskotek på Kielderen m/ Kielderen

Informasjon kommer!

Søndag: Avkobling

Båltur med meditasjon m/ Turapi

Lenke til arrangement: https://fb.me/e/1wCYkUbjR

På søndag organiserer turapi en båltur med meditasjon – den ideelle kombinasjonen av frisk luft og god pust ☀️🍃 Turen går et sted i trondheims nærmiljø, og man kan bli ved bålet så lenge man vil <33 Så om du noen gang har tenkt på å prøve ut friluftsliv, meditasjon, eller begge deler – bli med på tur!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close