Psykolosjens fadderuke 2021

Hei hei!

Det er snart august, og det betyr fadderuke og studieoppstart!! Vi braker løs fra 16. august, og avslutter to fantastiske uker med latter og morro 28. august. Vi som skal være fadderne deres gleder oss masse til å bli kjent med dere og ta dere godt i mot. Vi tilbyr et variert opplegg, slik at du som ny student kan bli kjent med Trondheim og dine nye studiekamerater. Vi opprettholder selvfølgelig myndighetenes smittevernsregler i alle arrangementer og minner om at alle må følge disse. Vi spriter hendene våre og gjør oss klare for at alle skal få en trygg og fin oppstart på NTNU.

Når du kommer inn på psykologi profesjon vil du få en e-post med bekreftelse. I denne mailen vil det følge med en link og navn på en Facebook-gruppe dere må melde dere inn i. Du kan søke den opp for p bli medlem og få planene for fadderuka og viktig informasjon om de første ukene på studiet. Søk opp «Kull 45, Profesjonsstudiet i Psykologi ved NTNU» eller trykk på denne linken https://www.facebook.com/groups/1026106371539765/ for å bli medlem. Har du noen spørsmål er det bare å sende en Mail til oss i fadderkomiteen. Mailadressen vår er «psykolosjenfadder@gmail.com». Vi gleder oss masse til å treffe deg!

Ida Marie Mannsverk, faddersjef i Psykolosjen

Bilder fra fadderuka 2020:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close