Nuntium (Websjef)

Om web-sjef

  • Navn: Daniel Aleksander Hatletvedt
  • Kull: 45

Web-sjef sine oppgaver

  • Skal bedrive vedlikehold, utvikling og oppdatering av nettside, enten ved bruk av egen eller ekstern kompetanse.
  • Skal følge med på at brukere av Psykolosjen sine sosiale medier opprettholder saklig og høflig adferd.
  • Skal være hovedansvarlig for brukeren «linjeforening Psykolosjen» på Facebook. Arrangementer og info fra styret skal i hovedsak gjennom denne brukeren.

Hilsen fra web-sjef

Hello! Jeg heter Daniel, er 23 år og født i 1998. Jeg er en ekte sunnmøring fra Ålesund, men har de siste fire årene bodd i Oslo (e har heldigvis beholdt dialekta<3). I 2022 skal jeg være Psykolosjens websjef, som vil si at jeg har ansvar for å moderere Facebook-gruppa vår og oppdatere psykolosjen.com.

I Oslo studerte jeg tre år på bachelor i psykologi ved UiO, og tok ett år med privatisteksamener, for å endelig komme inn på profesjonsstudiet i psykologi på NTNU i 2021. Det ble derimot et ørlite antiklimaks når jeg fikk vite at kull 45 ikke får lov til å kullhoppe (rip!). På tross av dette har jeg tenkt at dette er en super mulighet til å bruke tiden min på å engasjere meg i Psykolosjen. Ellers på fritiden liker jeg å synge i kor, og være bli med på alle slags sosiale begivenheter og festligheter! Jeg sier som regel aldri nei til en gøyal fest 😉

Som websjef har jeg store ambisjoner om å få opp lesertallene på nettsidene våre, og ellers påse at det går rolig for seg i Facebook-gruppa vår. Ifølge IT-sensoren min på VGS, så mente han at jeg heller burde satse på en karriere innen IT enn psykologi (ingen selvskryt altså…) Utover dette så skal jeg gjøre mitt beste som websjef, og tar gjerne imot forslag fra publikum. Ikke nøl med å ta kontakt hvis du lurer på noe eller bare ønsker å slå av en prat! Du når meg på DM på Facebook eller via e-post til psykolosjen@gmail.com.

Vi ses! -Daniel 🙂

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close