Nuntium (Websjef)

Om websjef

  • Navn: Sturla Fossvik
  • Kull: 46

Websjef sine oppgaver

  • Skal bedrive vedlikehold, utvikling og oppdatering av nettside, enten ved bruk av egen eller ekstern kompetanse.
  • Skal følge med på at brukere av Psykolosjen sine sosiale medier opprettholder saklig og høflig adferd.
  • Skal være hovedansvarlig for brukeren «linjeforening Psykolosjen» på Facebook. Arrangementer og info fra styret skal i hovedsak gjennom denne brukeren.

Hilsen fra websjef

Hei sveis! Jeg heter Sturla, er 23 år og født i 1999. Jeg er en av få Nord-Trøndere i kull 46, og kommer fra en plass fåtallet er kjent med: selveste Brørs på Namdalseid, som ligger omtrent midt imellom Steinkjer og Namsos, en kjøretur på omtrent 2 og en halv time fra Trondheim. Her snakker vi altså grusveier, traktor og gård.

Jeg tok et halvt år fri etter videregående med litt jobbing, for deretter å gjennomføre militærtjeneste i sjøforsvaret i starten av januar. Etter militæret var planen å jobbe frem mot sommeren, men da kom vår kjære Covid-19 i veien😊. Jeg startet først på årsstudium i psykologi for å se om dette var noe for meg, og innså raskt at profesjon ble veien å gå. Jeg valgte å fortsette på et breddeår på en bachelor for å sanke litt alderspoeng, siden jeg ikke var motivert til å ta opp fag (og jeg kom endelig inn wohoo!).

Til tross for at jeg kommer fra en bitteliten plass var det masse fritidstilbud i nærområdet som blant annet skihopping, langrenn, friidrett, fotball og turn. På fritiden nå går det i bicepscurls og sosiale festligheter med gode venner. En funfact om meg er at jeg har aldri hilst på noen med samme navn som meg (navnet mitt er gøy å uttale på engelsk også).

Jeg ser frem til et innholdsrikt år som websjef med masse Facebook-poster og gøyale påfunn i Psykolosjen, og jeg skal gjøre mitt beste for å holde nettsiden vår ryddig og oppdatert. Om du skulle ha noen kjempegode forslag eller lurer på noe som helst er det bare å sende melding til meg på facebook eller via e-post til psykolosjen@gmail.com

(PS: Skoene ble gitt i gave av en bror med veldig sær humor! Er ikke fullstendig narsissist😊).

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close