Seniorem (Veteran)

Om veteran

  • Navn: Anders Thoresen Hjelle
  • Kull: 43

Veteran sine oppgaver

  • Skal sørge for god erfaringsoverføring av ny Pontifex Maximus og styret som helhet.
  • Skal ta på seg løpende gjøremål.
  • Velges inn ved generalforsamling og sitter til rookie er innsatt i august.

Hilsen fra veteran

Heyyo, jeg heter Anders og går i kull 43. Med mine hele 21 år på jorda så har jeg blitt den gamle og kloke veteranen i styret. Jeg kommer fra Oslo og er derfor stolt over å bidra til den sårt manglende representasjonen fra østlandet i styret(bare 7 av 9?!?). På fritiden er jeg glad i å kose meg med bøker, filmer og gaming og å ta livet med ro. Hvis jeg kommer meg opp av sofaen er jeg også veldig glad i å være sosial og ha det gøy med andre.

Jeg ser at alle de andre i styret har masse spennende historier fra hva de gjorde før studiene, men jeg var så dum at jeg gikk rett på studiene. Lite visst jeg om at dette kom til å ha alvorlige konsekvenser nå som jeg ikke har noe å skrive om i denne delen. I min tid på studiet så har jeg vært innom flere verv i blant annet Kielderkomiteen, Synapsen og styret i 2020. Jeg får rett og slett ikke nok av å ha verv i psykolosjen og det er nettopp derfor jeg har valgt å bli med i styret en gang til. 

Som veteran så består arbiedsoppgavene mine hovedsakelig i å lage kaffe. Høres veldig enkelt ut tenker du kanskje, men jeg drikker ikke kaffe og kan derfor ikke lage kaffe så det tror jeg kan bli en svært krevende og lærerik prosess. Ellers har jeg som veteran sittet i styret før og skal derfor bidra med mine erfaringer for å hjelpe i driften av styret og generelt hjelpe til der det trengs.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close