Minimus (Rookie)

Om rookie

Navn: Henrik Anker Kavli
Kull: 46

Rookie sine oppgaver

  • Skal ta på seg løpende gjøremål.
  • Fungere som formidlingskanal mellom styret og førsteårsstudentene.

Hilsen fra rookie

Hei folkens! Henrik her! Jeg er 24 år, og kommer fra Bærum. Vår kjære styre-veteran Anders har tredd av, og da sier tradisjonen at en rookie trer inn. Det er altså jeg som står for tur fra kull 46, og jeg gleder meg masse til å ta utfordringen! Som styre-rookie er jeg bindeleddet mellom oss førsteklassinger og styret i Psykolosjen, så det er bare å huke tak i meg eller ta kontakt på henrakav@stud.ntnu.no dersom det skulle være noe! Jeg er her for dere! Ellers vil jeg også fungere som “potet”, så tar hva enn som måtte lande i fanget mitt av oppgaver!

For å slenge meg på “Før jeg begynte å studere”-bølgen, så har jeg siden videregående tatt en Master i friår. Ja du leste riktig! Master i friår! For å utdype litt dro jeg fire måneder til Ghana rett etter videregående, og jobbet der frivillig som mattelærer og fotballtrener. Etter det sto rekruttskole og militærtjeneste i Sjøforsvaret for tur, et halv-år på backpacking i Sør-Øst-Asia og Australia ga mersmak, men et år til i forsvaret som ansatt for å spare til mer reising, ble brått antiklimatisk da Covid plutselig ble en greie. Uten lyst til å begynne på studier, og med stor tvil om jeg skulle gå SivIng eller Psykologi, startet jeg på folkehøyskole for å utsette valgene. Der gikk jeg musikkproduksjon, og trivdes så godt at jeg valgte å bli stipendiat året etter også. For å drive litt skamløs selvpromotering, så er det bare å sjekke ut “Ingefær” på Spotify, Apple Music, Deezer, Youtube eller hva enn dere måtte bruke til å høre på musikk!

Som dere skjønner er jeg glad i å synge og å drive med musikk, men også å holde meg fysisk aktiv, enten det er gjennom styrketrening, løping, klatring eller noe helt annet. Matlaging er også noe jeg setter veldig pris på, og blir for tiden tvunget til å tenke nytt pga økonomien som nyetablert student. Etter mye soving på flermannsrom under reising og militæret har jeg dessuten et relativt lavt behov for “alenetid”, så jeg er med andre ord veldig åpen for de fleste sosiale settinger og mye av det! Og ja jeg skårer generelt høyt på ekstroversjon, i tilfellet du lurte.

Jeg velger å avslutte med en cliff hanger av en fun fact, og spør meg gjerne om utdyping hvis du trenger det! Jeg har klatret i en taustige 34 meter opp i luften uten sikring. Og ja, jeg hadde død hvis jeg hadde falt.

Peace!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close