Tabellarius (PR-sjef)

Om PR-sjef

  • Navn: Hanne Feen
  • Kull: 46

PR-sjef sine oppgaver

  • Skal produsere bilder og grafisk materiale til bruk i blesting av linjeforeningen.
  • PR-sjefens ansvarsområde begrenser seg til styret og komitéer med representant i styret. Den aktuelle PR-sjef står fritt til å velge om hen ønsker å bidra i øvrige underkomitéer i Psykolosjen. Faste arrangementer som trenger PR-materiale inkluderer: vaffellunsj, generalforsamling, profesjonspils, fadderopptak, julegalla, vårfest, vårpølse, 17. mai-feiring, åretur og månedlige bannere.
  • Skal administrere gruppen “PR-Psykolosjen” på facebook og lage oversikt for studentene.
  • Skal samle inn informasjon fra underkomitéer om hva som skjer i påfølgende måned.
  • Skal lage banner til Psykolosjens facebook-gruppe som skal inneholde arrangementene som medlemmene kan delta på den kommende måneden. Dette publiseres hver 1. i måneden, eller 1-2 dager før månedsskiftet.

Hilsen fra PR-sjef

Heihei alle sammen! Mitt navn er Hanne og jeg skal være PR-sjef for psykolosjen det kommende året. Jeg er 23 år gammel og kommer fra sommerøya Nøtterøy, ja der du kjører forbi når du skal på hytta di på Tjøme. Før studiet har jeg vært to år på Ålesund folkehøgskole, ett år som elev og ett år som stipendiat. Etter det ble det selvfølgelig en svipptur innom Sonans for å komme inn på drømmestudiet, nemmelig profesjonsstudiet i psykologi. 

I løpet av det første året på psykologi har jeg allerede engasjert meg i psykolosjens beste komité ARRKOM, noe som har vært sjukt gøy!! I Arrkom var jeg også PR-sjef, og nå var det på tide å ta det neste steget og utfordre meg enda mer som pr-sjef for hele losjen vår. Det kommende året gleder jeg meg masse til å være med å påvirke hvordan losjen viser seg på sosiale medier, bruke min kreative side mer og selvfølgelig å bli bedre kjent med alle de flotte menneskene i styret og på resten av psykologistudiet. Mine hovedoppgaver er å styre Psykolosjens instagrambruker, bruke denne til å promotere linjeforeningen, formidle informasjon, samt bruke mine kreative evner til å lage forsidebilder til Facebookgruppa. 

Ellers på den bittelille fritiden jeg har i denne travle studentbyen, liker jeg å chille(!!), ha hyggelige middager, male, spille fotball og drikke øl. Jeg sier som regel aldri nei til noe sosialt, fordi jeg som mange andre får veldig fort FOMO! 

Om du skulle ha noen spørsmål om enten meg eller linjeforeningen, har noen gode tanker om hvordan vi kan promotere psykolosjen eller bare ønsker litt juicy gossip om resten av styremedlemmene, så er det bare å slide inn i @psykolosjens DMs på Instagram.  

XOXO Hanne

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close