Tabellarius (PR-sjef)

Om PR-sjeg

  • Navn: Lea Nerhus Lewin
  • Kull: 44

PR-sjef sine oppgaver

  • Skal produsere bilder og grafisk materiale til bruk i blesting av linjeforeningen.
  • PR-sjefens ansvarsområde begrenser seg til styret og komitéer med representant i styret. Den aktuelle PR-sjef står fritt til å velge om hen ønsker å bidra i øvrige underkomitéer i Psykolosjen. Faste arrangementer som trenger PR-materiale inkluderer: vaffellunsj, generalforsamling, profesjonspils, fadderopptak, julegalla, vårfest, vårpølse, 17. mai-feiring, åretur og månedlige bannere.
  • Skal administrere gruppen “PR-Psykolosjen” på facebook og lage oversikt for studentene.
  • Skal samle inn informasjon fra underkomitéer om hva som skjer i påfølgende måned.
  • Skal lage banner til Psykolosjens facebook-gruppe som skal inneholde arrangementene som medlemmene kan delta på den kommende måneden. Dette publiseres hver 1. i måneden, eller 1-2 dager før månedsskiftet.

Hilsen fra PR-sjef

Hei, alle venner og andre brukbare medmennesker! Mitt navn er Lea, og jeg skal være PR-ansvarlig for vår flotte linjeforening det kommende året. Jeg er ganske snart 22 år gammel og kommer fra stedet der vind møter mer vind, og AS Roma ble blåst av banen i sitt møte med byens hjemlag, Bodø/Glimt! Før studiet hadde jeg et friår der jeg fikk testet livet som arbeidsnarkoman før jeg skulle på en aldri så liten jorda rundt- reise i mars 2020.

Planen var å gjøre som så mange andre før meg; «finne meg selv» på andre siden av jorda, men av pandemirelaterte årsaker leter jeg fortsatt. Høsten 2020 bestemte jeg meg likevel for å komme meg til sydligere strøk, og ettersom diverse reiserestriksjoner ikke var så gira på å sende meg til Granca, var Trondheim et greit alternativ. Som praktiserende hobbypsykolog for mine venner fant jeg ut at litt faglig kompetanse innenfor feltet sikkert ville komme godt med, og studievalget falt derfor naturligvis på profesjonsstudiet i psykologi. Jeg er en del av kull 44 og har siden studiekarrieren startet vært aktiv med verv i linjeforeningen. Dette har gitt mersmak, og jeg er nå klar for nye utfordringer som PR-ansvarlig for Psykolosjen. Mine hovedoppgaver er å styre Psykolosjens instagrambruker, bruke denne til å promotere linjeforeningen, formidle informasjon, samt utvikle mine kreative evner i photoshop når jeg lager forsidebilder til Facebookgruppa. Vet at mine venner synes mitt private «instagame» er noe kritikkverdig, så vi kan jo alle krysse fingrene for at et år som PR-ansvarlig kan lære meg noen triks.  

Om du skulle ha noen spørsmål om enten meg eller linjeforeningen, har noen gode tanker om hvordan vi kan promotere psykolosjen eller bare ønsker litt juicy gossip om resten av styremedlemmene, så er det bare å slide inn i @psykolosjens DMs på Instagram.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close