Pontifex Maximus (Leder)

Om leder

  • Navn: Henrik Anker Kavli
  • Kull: 46

Leders arbeidsoppgaver

  • Skal ha overordnet oversikt og ansvar for foreningens aktivitet.
  • Skal sørge for at foreningens aktiviteter blir iverksatt.
  • Skal bygge bånd og opprettholde disse til andre foreninger i studentmiljøet.
  • Skal samarbeide tett med nestleder og sørge for at denne personen kan ta over ved behov.
  • Skal holde medarbeidersamtale i perioden april/mai.

Hilsen fra leder

Hei folkens! Henrik her! Jeg er en del av kull 46, og er født i 1998. Hjem er for tiden Trondheim (sjokk), mens hjem hjem er Snarøya i Bærum. Et sted som hadde vært en sørlandsperle, hadde det bare ligget noen timer med bil lenger syd.

Selv om jeg nå studerer det jeg gjør, har ikke dette alltid vært planen. Jeg er en av de som gikk full realfag på videregående, og skulle bli ingeniør. Det var det ingen tvil om! Tvilen meldte dog etterhvert sin ankomst, da jeg mot slutten av mitt tredje friår innså at jeg hadde lyst til å jobbe med mennesker.

Apropos friår, det er noe jeg er god på! Jeg har nemlig tatt en Master i friår. Ja du leste riktig! Master i friår! For å utdype litt dro jeg fire måneder til Ghana rett etter videregående, og jobbet der frivillig som mattelærer og fotballtrener. Etter det sto rekruttskole og militærtjeneste i Sjøforsvaret for tur, etterfulgt av et halv-år på backpacking i Sør-Øst-Asia og Australia. Det sistnevnte ga selvsagt mersmak, men et år som ansatt i forsvaret for å spare opp penger til mer reising, ble brått antiklimatisk da Covid gjorde sitt inntog. Uten lyst til å begynne på studier, og med en viss tvil rundt om jeg skulle gå SivIng eller Psykologi, startet jeg på folkehøyskole for å utsette valgene. Der gikk jeg musikkproduksjon, og trivdes så godt at jeg valgte å bli stipendiat året etter også. De to årene har medført en rekke låter, så det er bare å ta kontakt hvis du vil høre noe av det!

Utover det musikalske, er jeg glad i å holde meg fysisk aktiv, enten det er gjennom løping, styrketrening, klatring eller noe helt annet. Matlaging er også noe jeg setter veldig pris på, men for tiden holdes jeg litt i tøylene på denne fronten av personlig økonomi og diverse tidsklemmer som studentlivet har bydd på i mitt tilfelle. Etter mye soving på flermannsrom under reising og militærtjeneste har jeg dessuten et relativt lavt behov for “alenetid”, og er med andre ord veldig åpen for de fleste sosiale settinger og mye av det!

Veien inn i vervet som leder startet med vervet som Rookie i styret 2022, der jeg trivdes veldig, veldig godt! En så positiv opplevelse på vei mot sin slutt, kombinert med en stor takknemlighet for alt jeg hadde opplevd på så kort tid gjennom linjeforeningen, medførte at jeg ikke var klar for å kaste inn håndkledet. Nå gleder jeg meg til å gi jernet for at alle losjinger skal ha et best mulig sosialt og faglig tilbud!

Har du spørsmål, kritikk, kommentarer, ris, ros, forslag eller noe annet du ønsker å dele eller ta opp med oss, er det bare å sende meg en melding på facebook eller en mail til psykolosjen@gmail.com! Det er selvsagt også bare å huke tak i meg, dersom du ser meg komme traskende. Vi sees!

Peace!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close