Promus (Kieldersjef)

Om kieldersjef

  • Navn: Herman Støle
  • Kull: 45

Kieldersjef sine oppgaver

  • Skal fungere som leder for en kjellerkomité.
  • Er ansvarlig for at det til enhver tid eksisterer en egen kjellerkomite for Psykolosjen, og fungerer som leder for denne.
  • Psykolosjens kjellerkomite skal ha god dialog og samarbeide tett med vår samarbeidspartner for kjellerdrift.
  • Skal sørge for at Psykolosjens interesser ved drifting av kjelleren blir ivaretatt, samt at kjelleren driftes hensiktsmessig.
  • Er ansvarlig for at kjelleren driftes forsvarlig når det gjelder økonomi, kontrakt, HMS og retningslinjer for kjelleren.

Hilsen fra kieldersjef

Heyyy! Jeg heter Herman og i år skal jeg være Kieldersjef. Jeg kommer fra Oslo og har akkurat blitt 21 år gammel. De siste årene har jeg vært bestemt på at det var psykologi jeg ville studere, men jeg trengte en liten pause mellom videregående og studier. I 2020 bestemte jeg meg derfor for å flytte til Berlin – du kan jo tenke deg hvordan det gikk… Livet i Tyskland ble preget av pandemien, og køer til nattklubber ble erstattet med køer til teststasjoner. Etter et år med testing, karantene, reiserestriksjoner og verst av alt stengte barer, er jeg nå utrolig gira på å kunne tilby deg det som forhåpentligvis blir en åpen Kielder dette semesteret!!

Jeg har vært med i Kielderkomitéen ett semester som potet/reiseansvarlig (Åre2022 – nailed it), og tenkte at Kieldersjef var et naturlig steg å ta etter å ha hatt et såpass prestisjetungt verv i fjor. Baren blir styrt i samarbeid med Omega, og sammen med dem planlegger vi å holde åpent hver lørdag (hvis Jonas tillater det:/). Kielderen er åpen for alle over 18 år, og det er derfor kjempehyggelig hvis du tar med venner og familie for å vise frem Moholts beste kjeller:)) I tillegg kan Kielderen bookes for private arrangementer. Dersom du har spørsmål, forslag til Kielderen eller å ønsker å booke oss, er det bare å ta kontakt med meg hvis du ser meg, sende melding på Facebook eller sende en mail til oss på psykokielderen@gmail.com.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close