Magister Liber (Fagsjef)

Om fagsjef

  • Navn: Frida Langerud
  • Kull: 45

Fagsjef sine oppgaver

  • Skal fungere som leder for Fagkomitéen.
  • Er ansvarlig for at det til enhver tid eksisterer en fagkomité som skal opprettholde og arrangere fagarrangementer, samt sørge for påmelding og gjennomføring av disse.
  • Skal ivareta et tilstrekkelig faglig profesjonsrettet fokus og tilbud til Psykolosjen sine medlemmer og sikre at det forekommer faglige arrangement hvert semester.

Hilsen fra fagsjef

Hallois! Jeg heter Frida, er 23 år gammel, går i kull 45 og kommer fra Tønsberg. Annet enn det er jeg en livsglad jente som liker kafébesøk, lesing, trening, og jeg er spesielt glad i festligheter(!!) – og da gjerne de festligheter som innebærer god musikk og dansegulv.  

Før jeg begynte på psykologi her i Trondheim har jeg rukket å ha et friår hvor jeg jobbet i Tønsberg og fikk reist litt med en vennegjeng.

Deretter flyttet jeg til Oslo og tok et årsstudium i psykologi på UiO, og fant på den måten ut at psykologi definitivt var noe for meg. Det siste året i Oslo valgte jeg å jobbe enda litt mer og ta opp noen fag (som viste seg å være lønnsomt ettersom kull 45 er en gjeng med nørds, hehe).

Første halvår i Trondheim og på psykologi har definitivt stått til forventningene med verv i linjeforeningen, studentliv og studiet generelt – og jeg gleder meg til mange flere morsomheter med alle dere flotte losjinger. 

Jeg har virkelig trua på at dette blir et helt supert år for Psykolosjen. Den gode gjengen i fagkom skal i alle fall stå på for å prøve å få til enda flere faglige arrangementer, og jeg regner med det kommer til å skje mye annet kult også. Heia 2022!! Dersom du skulle ha noen ønsker for faglige arrangementer, eller det er noe du lurer på, er det bare å kontakte meg. Du finner meg på Dragvoll eller på Kalvskinnet. Det er selvfølgelig også mulig å få tak i meg på facebook og de andre sosiale mediene :)) Eller send en mail til fagkom på psykolosjenfag@gmail.com.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close