Magister Liber (Fagsjef)

Om fagsjef

  • Navn: Vetle Mortensen Bakk
  • Kull: 46

Fagsjef sine oppgaver

  • Skal fungere som leder for Fagkomitéen.
  • Er ansvarlig for at det til enhver tid eksisterer en fagkomité som skal opprettholde og arrangere fagarrangementer, samt sørge for påmelding og gjennomføring av disse.
  • Skal ivareta et tilstrekkelig faglig profesjonsrettet fokus og tilbud til Psykolosjen sine medlemmer og sikre at det forekommer faglige arrangement hvert semester.

Hilsen fra fagsjef

Heisann! Mitt navn er Vetle. Jeg er 21 år gammel, og kommer fra Porsgrunn. Innimellom styre- og fagkommøter er jeg stort sett på gymmen, i skauen, eller på dansegulvet.

Før jeg rota meg opp til Trøndelag for å studere psykologi, tok jeg en svipptur til Nord-Norge for å leke krig. I tillegg til å ha vært i forsvaret, jobbet jeg på ungdomsskole i til sammen ett år.

Da jeg skulle starte på psykologi, var jeg rimelig klar for å komme meg ut av heimen. Jeg hadde grunn til å glede meg, for studietida har stått til forventningene. Med masse sosiale, festglade medstudenter, og flotte verv å engasjere seg i, må man jo bare trives.

Jeg har på følelsen at det kommende året skal bli minst like bra som det forrige. Det er en fin og dyktig gjeng i Psykolosjen, og framtida ser lys ut. I Fagkom har vi allerede planlagt mye moro, og gjengen står på for å ordne enda flere faglige arrangementer.

Dersom du har ønske/forslag til framtidige faglige arrangementer, eller lurer på noe annet, er det bare å ta kontakt. Dere finner meg på Dragvoll eller på sosiale medier (hmu). Det er også bare å sende e-post til Fagkom på psykolosjenfag@gmail.com.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close