Nutrix (Faddersjef)

Om faddersjef

  • Navn: Frida Johansen
  • Kull: 46

Faddersjef sine oppgaver

  • Er ansvarlig for å opprette mottakskomité og oppnevne dåpsansvarlig.
  • Skal planlegge og gjennomføre mottaksuke/dåp.
  • Har ansvar for å rekruttere faddere, samt sørge for at disse fungerer som gode representanter for Psykolosjen.

Hilsen fra faddersjef

Heisann! Mitt navn er Frida, er snart 24 år gammel og går i kull 46. Jeg kommer fra den største byen mellom Trondheim og Bergen, nemlig Ålesund. På fritiden liker jeg å trene, jobbe, gå på fjellet, og selvfølgelig feste med vb losjinger. Alt selvfølgelig med måte ettersom jeg trossalt er Sunnmøring (kan ikke bruke for mye penger på tull ;)).

Før jeg kom inn på drømmestudiet, hadde jeg fire friår hvor jeg jobbet, studerte litt og jobbet litt mer. De to første friårene ble tilbragt i favorittbyen (les: Ålesund) før det var på tide å bli voksen og se hva resten av Norge hadde å by på. Da tok jeg et årsstudium i psykologi ved UIB hvor psykologdrømmen virkelig ble bekreftet og jeg bestemte meg for at den drømmen skulle nås. En haug privatisteksamener senere, fikk jeg endelig i 2022 den glade beskjed om at psykologdrømmen var blitt en realitet og jeg skulle tilbringe de neste seks årene i verdens beste studentby. Det første halvåret på studiet har virkelig levd opp til forventningene, mye takket involvering i psykolosjens verv og å ha blitt kjent med så mange fine losjinger. Det å være involvert i linjeforeningens verv har gitt meg så mye, både bekjentskaper og gode venner, samtidig som jeg virkelig har fått se hva studenttilværelsen har å by på. Jeg bestemte meg derfor raskt for at jeg ønsket å være faddersjef for å kunne fasilitere best mulig mottak for de nye studentene og introdusere dem for alt jeg var blitt så glad i. 

Som faddersjef, sammen med fadderkomiteen, er det mitt ansvar å sørge for at kull 47 får en trygg, morsom og minneverdig introduksjon til studiet og de fine folkene her. Fokuset vårt kommer til å være på å planlegge arrangementer som har noe for alle og som du igjen føler du får noe igjen for å møte opp på. Det er svært viktig for oss å skape en inkluderende fadderuke, enten du vil ha hæla i taket eller en rolig kveld. Det viktigste er at du får se hvor mange fine folk som går det studiet her og føler deg godt mottatt. Om du skulle ha noen spørsmål, er jeg motvillig å finne på Dragvoll stort sett hver dag, eller så kan du ta kontakt på messenger eller på psykolosjenfadder@gmail.com. Vi snakkes!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close