Dominus Ludus (Arrkomsjef)

Om arrkomsjef

Navn: Ingrid Eriksen
Kull: 45

Arrkomsjef sine oppgaver

  • Skal fungere som leder for arrangementskomitéen.
  • Er ansvarlig for at det til enhver tid eksisterer en arrangementskomité.
  • Skal i samarbeid med arrangmentskomitéen planlegge og gjennomføre følgende faste arrangementer: vaffellunsj, julegalla, åretur, vårfest og vårpølse.
  • Dominus Ludos med sin underordnede arrangementskomité står fritt til å planlegge og gjennomføre eventuelle ekstraordinære arrangementer, såfremt Styret er informert og arrangementet er i tråd med Psykolosjens verdier.

Hilsen fra arrkomsjef

Heisann hoppsann! Jeg heter Ingrid, er 22 år og kommer fra Sandefjord. Ingen spennende friår å skryte av her dessverre, jeg reiste heller til verdens beste studentby asap etter videregående. Jeg går i kull 45, men før jeg fant veien hit hadde jeg et 1.5 år langt oppholdt på Gløs, før jeg fant ut at Dragvoll var “the place to be”;) (ikke la gløsinger fortelle deg noe annet!!!) Dette førte til en haug med privatisteksamener og et årsstudium i psykologi før jeg endelig fikk gladmeldingen fra samordna opptak høsten 2021:)

Kort tid etter dette var jeg så heldig å få bli med i psykolosjens beste komité (helt objektivt): Arrkom<3. Som leder av denne supre gjengen har jeg ansvar for å arrangere diverse morsomme arrangementer for resten av psykologstudentene. Blant disse finner man Julegalla, Åretur og Vårfest, og mye annet sprell. Vi kan også friste med månedlige vaffellunsjer, hvor du finner Dragvolls desidert diggeste vafler! I tillegg til de tradisjonsrike arrangementene ønsker jeg i 2022 å skape noen nye arrangementer, så dersom du sitter på en sykt bra idé du ikke lenger vil holde hemmelig, send den til meg eller Prty Pavlov på facebook 😀 Du får også tak i oss på arrkom.psykolosjen@gmail.com.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close