Dominus Ludus (Arrkomsjef)

Om arrkomsjef

Navn: Cecilie Støholen
Kull: 46

Arrkomsjef sine oppgaver

  • Skal fungere som leder for arrangementskomitéen.
  • Er ansvarlig for at det til enhver tid eksisterer en arrangementskomité.
  • Skal i samarbeid med arrangmentskomitéen planlegge og gjennomføre følgende faste arrangementer: vaffellunsj, julegalla, åretur, vårfest og vårpølse.
  • Dominus Ludos med sin underordnede arrangementskomité står fritt til å planlegge og gjennomføre eventuelle ekstraordinære arrangementer, såfremt Styret er informert og arrangementet er i tråd med Psykolosjens verdier.

Hilsen fra arrkomsjef

Heihei venner! Mitt navn er Cecilie og jeg kommer fra kjære Tynset i Østerdalen. Har sagt hade bra til bygda for denne gang, og stortrives som psykologistudent med kull 46 i Trondheim. Ellers er jeg veldig glad i å være sosial og elsker alt av hygg! Sier sjeldent nei til en fest med god musikk og masse dansing. Skulle gjerne sagt at bygdegenet har gitt meg noen fortrinn på den dansingen forøvrig, men må dessverre skuffe alle som måtte be opp til sving hehe.

Jeg har nettopp fylt hele 24 år, som betyr at jeg har hele fire år bak meg før studiene sto for tur. Innholdsrike friår skulle jeg ønske at jeg kunne skryte på meg, men dessverre endte backpaking til Thailand, Malaysia, Singapore og Bali med en tur-retur til Bangkok på 5 dager pga. sykdom. For å gjøre opp for tapte reisepenger og store summer som senere ble lagt igjen på Sonans, har jeg hatt mange timer på gamlehjemmet på Tynset. Etter ett år på Sonans i Oslo, hvor jeg var så heldig å få bo hos verdens fineste mormor, flyttet jeg til Trondheim i 2020 og gikk er årstudium i psykologi her på Dragvoll. Lite visste jeg da at når man endelig kom inn på drømmestudiet, hadde man nesten alle fagene for de to første årene godkjent. Litt kjedelig, men har også gitt meg mye frihet og tid til blant annet verv!

Det kommende året har jeg videre fått privilegiet av å være sjef i Arrkom, og jeg gleder meg veldig til alt vi skal få til sammen, samt å sitte i styret med så mye fine folk! Har virkelig trua på et bra og innholdsrikt år for psykolosjen. Mer spesifikt for Arrkom så har vi ansvar for å arrangere både små og store arrangementer for resten av psykologistudentene. Dette innebærer blant annet julegalla, Åretur, vårfest og mye annet gøy! Dragvolls diggeste vafler selges også ved vår månedlige vaffellunsj. Jeg håper og tror i tillegg at vi i det kommende året vil tilby psykologistudentene et bredt spekter av nye og morsomme arrangementer. Har du noen spørsmål eller ønsker for det kommende året, ikke nøl med å send meg eller Prty Pavlov en melding på Facebook. Du får også tak i oss på arrkom.psykolosjen@gmail.com

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close