Arrangementkomitéen

Er du glad i å planlegge og arrangere festligheter? Synes du at studietiden skal bestå av mer enn bare lesing? Og sist, men ikke minst… Er du en kløpper med vaffeljernet? Da er vi komiteen for deg! Vi i arrkom vet at det sosiale livet utenfor studiene er viktig for en fin studenttilværelse, og jobber derfor med en rekke ulike arrangementer for psykolosjens medlemmer. Du møter oss på vaffellunsj tre ganger i semesteret, vi tar deg med på afterski og festligheter i Åre, vi arrangerer årlig både Psykolosjens julegalla og en stadig mer våryr vårfest. Du har kanskje hørt at det ikke akkuret er en pølsefest på psykologi profesjon? Frykt ikke! Hver vår arrangerer vi vårpølse, og der skal alle som vil, få!

Er du student ved profesjonsstudiet for psykologi ved NTNU? Legg til Prty Pavlov på facebook HER! Prty Pavlov er talerøret vårt til alle psykolosjens medlemmer og er han som sprer alle arrangementer og happenings.

Har du innvendinger, spørsmål eller tips og idéer kan du kontakte oss på Prty Pavlov på Facebook eller sende en mail til arrkom.psykolosjen@gmail.com.

xoxo Arrkom