Pontifex Maximus (Leder)

Navn: Arabi Suntharalingam
Kull: 45

Hei! Jeg heter Arabi, er 22 år gammel og går i kull 45. Jeg er født og oppvokst på Fornebu i Bærum, kanskje best kjent som området i oslofeltet der rombeporfyrene holder til, for ikke å glemme Eurovision 2010 og Stjernekamp. 😛 Jeg er stolt av å kunne representere en svært marginalisert gruppe på Dragvoll; bæringer. Vi er nemlig utstøtt både på Dragvoll og på vorspiel med gløs-gjengen hjemmefra. Likevel er det ikke hensiktsmessig at alle studerer sivøk, siving, jus eller andre studier med desidert mer $$$; noen må tross alt være psykologene deres og.

Før jeg begynte på studiet fullførte jeg to år av en bachelor i psykologi her i Trondheim, og var en av de håpefulle i kull 45 som tenkte å kullhoppe, før den muligheten ble knabbet fra oss i år. Heldigvis er jeg en dame av flere muligheter, og ser på den ekstra tiden jeg nå har fått av instituttet, som en gylden anledning til å engasjere meg som leder av tidenes linjeforening, og gjøre andre ting jeg synes er gøy.

Min tid i linjeforeningen begynte allerede en måned inn i studiestart, da jeg ble tatt opp som Rookie i det forrige styret, og sånn sett fikk muligheten til å bli godt kjent med den flotte gjengen som var Styret’21. Vervet ga mersmak, og bidro etterhvert til beslutningen om å stille som leder for den flotte linjeforeningen som er Psykolosjen, og som jeg ser fram til å bli stadig bedre kjent med. Uten å jinxe noe, håper jeg vi kan operere under sikrere omstendigheter i 2022, enn det vi har gjort tidligere. Dersom man skal peke på en positiv ting pandemien har lært oss, er det faktumet at en sterk og aktiv linjeforening er viktig for å sikre en god studietilværelse. Det er bare fantasien som setter grenser for alt vi kan finne på sammen, og jeg er veldig optimistisk på året som kommer i regi av den fine gjengen Psykolosjen består av 💫

Dersom du skulle hatt noe på hjertet, må du gjerne sende meg eller Psykolosjen linjeforening en PM på Facebook eller mail til psykolosjen@gmail.com, uansett om det skulle vært noe stort eller smått. Ellers finner du meg dansende i klubben på DT, Samf og mest sannsynlig ikke på Dragvoll. Kan hende sistnevnte endrer seg siden NTNUs beste linjeforening befinner seg der.

Vi snakkes! – Arabi ❤️

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close