Nutrix (Faddersjef)

Navn: Fredrik Schjerve
Kull: 45

Heisann folkens! Mitt navn er Fredrik Schjerve, og jeg er en 25 år gammel hobby-skribent og metall-gitarist fra Lommedalen i Bærum. I mitt liv er det musikk som står høyest på dagsordenen – om det er snakk om å lytte, danse, spille eller skrive er meg rivende likegyldig – men jeg rydder alltids plass til en god treningsøkt, tur i skævven, eller en hjemmefest som ryster grunnvollen til blokka jeg bor i på Sorgenfri. 

Ettersom jeg vokste opp i Bærum med trygge økonomiske rammer så jeg mitt snitt til å studere noe som ville gi foreldrene mine den store skjelven (eller “pækkern”, som det heter på folkemunne), så jeg fullførte en grad i operasang på kunstinstituttet på Island. Etter å ha kastet et kjapt blikk over jobbmulighetene som praktiserende kunstner i det nylig nedstengte Norge i 2020, fant jeg fort ut at et seks-årig studieløp trolig var en enklere og ikke minst raskere vei til fast inntekt. Dermed ble det Dragvoll og profesjonsstudiet i psykologi på meg, et valg jeg foreløpig lever godt med. 

Sammen med fadderkomiteen er det min jobb å sørge for at det kommende kullet får seg en så trygg, minneverdig og heseblesende start på studiet som mulig. Mitt fokus kommer til å være på å sørge for at alle får noe igjen for å møte opp på arrangementene – om du er festløve eller ei -, og at fadderbarna går inn i studietiden med visshet om at de er omgitt med flotte, trivelige mennesker. Dersom du skulle ha noen spørsmål,  er jeg å oppdrive i gangene på Dragvoll, på dansegulvet, eller på en konsertscene i Midtbyen. Vi skåles!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close