Magister Liber (Fagsjef)

Navn: Frida Langerud
Kull: 45

Hallois! Jeg heter Frida, er 23 år gammel, går i kull 45 og kommer fra Tønsberg. Annet enn det er jeg en livsglad jente som liker kafébesøk, lesing, trening, og jeg er spesielt glad i festligheter(!!) – og da gjerne de festligheter som innebærer god musikk og dansegulv.  

Før jeg begynte på psykologi her i Trondheim har jeg rukket å ha et friår hvor jeg jobbet i Tønsberg og fikk reist litt med en vennegjeng.

Deretter flyttet jeg til Oslo og tok et årsstudium i psykologi på UiO, og fant på den måten ut at psykologi definitivt var noe for meg. Det siste året i Oslo valgte jeg å jobbe enda litt mer og ta opp noen fag (som viste seg å være lønnsomt ettersom kull 45 er en gjeng med nørds, hehe).

Første halvår i Trondheim og på psykologi har definitivt stått til forventningene med verv i linjeforeningen, studentliv og studiet generelt – og jeg gleder meg til mange flere morsomheter med alle dere flotte losjinger. 

Jeg har virkelig trua på at dette blir et helt supert år for Psykolosjen. Den gode gjengen i fagkom skal i alle fall stå på for å prøve å få til enda flere faglige arrangementer, og jeg regner med det kommer til å skje mye annet kult også. Heia 2022!! Dersom du skulle ha noen ønsker for faglige arrangementer, eller det er noe du lurer på, er det bare å kontakte meg. Du finner meg på Dragvoll eller på Kalvskinnet. Det er selvfølgelig også mulig å få tak i meg på facebook og de andre sosiale mediene :)) Eller send en mail til fagkom på psykolosjenfag@gmail.com.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close