Dextrae Manus (Nestleder/økonomiansvarlig)

Navn: Hedvig Asp
Kull: 45

Hei venner! Jeg heter Hedvig, går i kull 45, er 1999-modell og er født og oppvokst i Oslo. Jaja, det er bare å komme med fordommene, men de jeg bor med sier jeg ikke er en så veldig stereotypisk Oslo-jente, så det er jo fint. Hva nå enn det betyr. 

På fritiden liker jeg å trene, å strikke og å være ute (både i naturen og på byen), samt å skryte hensynsløst av alle mine kjendis-connections. Uansett hvor svake de så måtte være. Etter tre gode friår med reising og folkehøgskole (og noen privatisteksamener) har jeg endelig kommet meg inn på drømmestudiet og ikke minst fått verv i drømmelinjeforeningen!!

Det er stas. Som økonomiansvarlig gleder jeg meg veldig til å få smaken av matte igjen + ta med meg erfaringer som jeg kanskje kan bruke i egen personlig økonomistyring… I tillegg liker jeg å i hvert fall få følelsen av å være litt viktig. Jeg gleder meg til å gjøre masse gøy sammen med årets flotte styre, i tillegg til å skape noe fint for resten av losjen❤️

Hvis dere ikke får tak i O store Arabi, lurer på noe med økonomi eller bare vil slå av en prat er det bare å sende meg en melding på Messenger! Jeg gleder meg til et flott år i Psykolosjen og til å ha kontroll på masse penger!!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close